Cristi Pustai: „Poţi să aduci foarte mulţi jucători şi să n-ai echipă”

În era Dan Alexa, Dunărea Călărași a rulat nu mai puțin de 42 de jucători, pe parcursul întregului sezon de liga 1. Cu toate astea, clubul călărășean a retrogradat în Liga a 2-a. Noul antrenor al Dunării, Cristi Pustai, a declarat că își dorește un lot de maxim 24 de fotbaliști.

De luni, Dunărea Călăraşi a intrat oficial în era „Cristi Pustai”. Antrenorul care a obţinut rezultate foarte bune pe banca Gazului a declarat că reconstrucția e un proces dificil ce trebuie făcută cu grijă, subliniind că pentru noul sezon al Ligii a 2-a, care va demara pe 3 august, îşi doreşte un lot de maxim 24 de jucători.
„La o reconstrucţie se porneşte de jos. Sunt jucători care şi-au exprimat dorinţa să plece. E mai bine pentru că nu poţi să ţii pe nimeni cu forţa. E un alt început, cu un sistem în care eşti obligat să joci cu 2 jucători născuţi sub 2000 şi atunci, cu siguranţă, în lotul Dunării se vor regăsi 6-7 fotbalişti tineri.
Timpul me presează, perioada de transferuri e până în septembrie, aşa că ar fi bine nici să ne grăbim. Poţi să aduci foarte mulţi jucători şi să n-ai echipă. A fost o experienţă. Din statistici, Dunărea a rulat foarte mulţi jucători. Îmi doresc să am un lot de maxim 24 de jucători.”, a spus Pustai.
„Lucrăm de o săptămână la creionarea lotului. Pe piaţă sunt foarte mulţi jucători, dar, după părerea mea, se licitează un pic cam mult pentru Liga a 2-a. Jucătorii trebuie să dea răspunsul pe teren. Sperăm că o să facem o echipă care să mulţumească pe toată lumea.”, a conchis acesta.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide