Cu câte o singură victorie până acum, Dunărea și U Cluj joacă mâine la Călărași

Cu prima victorie stagională în cont, obţinută sâmbăta trecută la Snagov, în faţa lanetrnei roşii, Snagov, Dunărea va juca sâmbătă, 14 septembrie, acasă în faţa unui adversar de renume din fotbalul românesc. Arena Ion Comşa va găzdui, în premieră, începând cu ora 11.30, duelul Dunărea – Universitatea Cluj.

Cele două viitoare rivale au avut un start mai degrabă nesatisfăcător.

Dunărea se află pe locul 15 în clasament cu 5 puncte în vreme ce clujenii se află pe 18 cu 3 puncte dar şi cu un joc mai puţin disputat. Meciul U Cluj – UTA Arad, din runda precedentă a fost reprogramat pentru miercuri, 6 noiembrie.

În cele 5 jocuri disputate, clujenii, cei care au disputat în vară barajul de promovare în liga 1 împotriva sibienilor de la Hermannstadt, au înregistrat o victorie şi 4 înfrângeri. În toate cele 5 jocuri, pe banca tehnică s-a aflat Cristi Dulca, acesta demisionând după jocul de la Bucureşti.

Sosit la Cluj în calitate de manager sportiv, Adrian Falub conduce echipa ca antrenor interimar până la desemnarea unui tehnician. Cu el pe bancă U s-a calificat în 16-imile de finală ale Cupei României.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide