Cu Iașiul, Dunărea Călărași a arătat că știe să pună presiune și să joace agresiv

Dunărea a izbutit, sâmbătă seară la Călăraşi, prima victorie de pe teren propriu din acest sezon învingând clar Iașiul, 2-0. Asta după ce Dunărea a scos doar un egal în deplasare la Astra, acolo unde a jucat cu doi oameni în plus aproape 20 de minute.

După meciul de la Giurgiu, Dan Alexa s-a arătat nemulțumit de atitudinea jucătorilor spunând că evoluția acestora a fost una modestă.

„Nu sunt mulţumit de rezultat. Am avut posibilitatea să jucăm 20 de minute cu 2 oameni în plus. Am fost modeşti în exprimare.

Asta e nemulţumirea mea! Făcusem cele 3 schimbări înainte de cele două eliminări şi mi-a fost foarte greu să mai schimb ceva.”, a spus atunci Alexa.

Înainte de meciul cu Poli Iași, Alexa le-a cerut mai multă agresiviate jucătorilor Dunării, ceea ce s-a și întâmplat. Au făcut presing sus, au atacat și și-au creat ocazii clare de a înscrie.

Prima repriză a fost una cu ocazii mari în dreptul Călărașiului, iar în cea de a doua, beneficiind și de un om în plus, Dunărea a punctat de două ori.

O victorie meritată!

Antrenorul Dan Alexa a declarat după meci că victoria obţinută de elevii săi este meritată, pe lângă cele 2 goluri înscrise creându-şi cel puţin 3 mari ocazii de a marca.

O victorie meritată! Chiar în situaţia de 11 la 11, am fost echipa mai bună, echipa care a presat. Iaşiul nu ne-a surprins aproape absolut deloc, am avut foarte multă determinare.

Am jucat mult mai bine decât în celelalte meciuri. Pe lângă cele două goluri am mai avut 3-4 situaţii de a înscrie. Echipa a jucat foarte bine şi îi felicit pentru lucrul ăsta.”, a declarat Dan Alexa.

„Era necesar să introduc al doilea vârf. Vali a intrat foarte bine, foarte motivat, este jucător de execuţie care te poate ajuta în multe momente ale jocului. Este un jucător important pentru Călăraşi.

Am avut posibilitatea să fac cele 3 schimbări, ceea ce n-am avut la Giurgiu. Pentru că la Giurgiu făcusem toate schimbările, mi-a fost foarte greu să mai mut ofensiv dar şi aşa trebuia să avem o altă exprimare acolo.

Am avut o cu totul şi cu totul altă faţă, am presat, am fost foarte periculoşi în multe momente. Am fost foarte siguri, am dominat mijlocul terenului şi am reuşit să controlăm jocul.”, a mai declarat antrenorul călărășenilor.

„Și 11 la 11 am fost echipa mai bună!”

Întrebat cât de mult a cântărit eliminarea lui Ionuţ Cioinac, de la Poli, Dan Alexa a spus:

„Se crează un avantaj mare să joci cu un jucător în plus. Dar, repet, chiar şi în 11 la 11 am fost echipa mai bună, echipa care a controlat jocul.

Sigur ne-ar fi fost mult mai greu dar echipa, din până în ultimul minut, a făcut în joc bun, chiar foarte bun.”

Dunărea s-a impus cu 2-0 în faţa Politehnicii Iaşi, prin golurile marcate de Valentin Alexandru (56) şi Bodo Kanda (79), ultimul fructificând o pasă foarte bună primită de la autorul primului gol.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide