vineri, decembrie 8, 2023
AcasăFAPT DIVERSCum să folosești un ceas inteligent (smartwatch) pentru afaceri

Cum să folosești un ceas inteligent (smartwatch) pentru afaceri

- Advertisement -

Dacă dețineți deja un smartwatch, ar trebui să îl folosiți la potențialul său maxim, folosindu-l pentru afaceri. Cei care nu au încă un ceas pot alege un smartwatch de Black Friday astfel încât să poată folosi smartwatch-ul pentru a-și îmbunătăți productivitatea și eficiența în afaceri.

Citiți mai departe pentru a afla despre modalitățile de utilizare a smartwatch-ului pentru afaceri.

Modalități de utilizare a ceasului tău inteligent pentru afaceri

Primiți notificări prin intermediul ceasului dvs. inteligent

Cel mai bun mod de a vă folosi smartwatch-ul, în afară de a face exercițiile zilnice, este să îl țineți deschis și să îl asociați cu smartphone-ul. Dacă deschideți Bluetooth atât pe telefon, cât și pe ceas, puteți să le conectați unul la celălalt.

Acest lucru înseamnă că ceasul dvs. inteligent va primi și notificări. Notificările pot fi o vânzare făcută pe site-ul tău, o întrebare a unui client, o livrare a unui furnizor, o vânzare black friday smartwatch sau orice altceva care privește afacerea ta.

Având notificări într-o clipă, primiți actualizări în timp real cu privire la ceea ce se întâmplă în afara afacerii dvs. Te poți concentra pe ceea ce faci, deoarece știi că vei fi actualizat în orice moment pentru orice e-mail, text sau apel făcut pentru afacerea ta.

Folosiți-l ca instrument de călătorie

În calitate de proprietar de afacere, mergeți și dumneavoastră în diferite locuri pentru a face tranzacții cu clienții și furnizorii. De asemenea, căutați să vă extindeți afacerea prin discuții cu posibile întreprinderi și parteneriate.

Nu doriți să vă pierdeți pe drum și să întârziați la întâlnirile dumneavoastră. Utilizând ceasul inteligent, puteți să vă planificați efectiv deplasarea și să fiți sigur că știți unde mergeți. Puteți chiar să vă notați permanent călătoriile, astfel încât să nu vă rătăciți atunci când vă întoarceți la apartament sau la hotel.

Folosiți-l pentru a răspunde la apeluri

Un alt mod de a vă folosi smartwatch-ul pentru afaceri este răspunzând la apeluri. Știai că o tranzacție mare poate fi o chestiune de răspuns la un singur apel? Dacă nu ai smartphone-ul la tine pentru a răspunde la un apel de la un potențial client, s-ar putea să pierzi milioane din cauza lipsei unui dispozitiv electronic la încheietura mâinii.

Ceasurile inteligente vă pot ajuta să răspundeți la apelurile efectuate la numărul dvs. de afaceri. Cu ajutorul smartwatch-ului, vă puteți concentra atenția asupra activității de bază a afacerii dvs., dar nu vă puteți limita la apelurile externe către dvs. în calitate de proprietar.

Fiți la curent cu știrile și vremea

Dacă afacerea dvs. depinde de vreme sau de știrile internaționale, cel mai bine este să vă folosiți smartwatch-ul pentru a fi la curent cu știrile actuale. Afacerile dvs. pe piața internațională sunt profund influențate de evenimentele care au loc în aceste zone. Costurile pot crește imediat din cauza diverselor circumstanțe.

Cererea poate scădea într-o clipă. De cele mai multe ori, proprietarii de afaceri trebuie să reacționeze imediat pentru a evita să înregistreze pierderi. Uneori, ei trebuie să crească prețurile pentru a putea obține profituri mari.

Dacă nu sunteți la curent cu ceea ce se întâmplă în diferite țări, trebuie să vă porniți smartwatch-ul pentru a fi anunțați de știrile din domeniul afacerilor.

Concluzie

Primul lucru care vine în minte atunci când cineva cumpără un smartwatch este din cauza preocupărilor legate de sănătate. Acest lucru este adevărat, dar acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să vă maximizați smartwatch-ul pentru afacerea dumneavoastră.

După ce ați citit sfaturile enunțate mai sus, a sosit momentul să vă achiziționați un smartwatch black friday. Puteți cumpăra smartwatch-uri de Black Friday chiar acum, iar pe lângă smartwatch-uri, se oferă și gaming laptop black friday, precum și smartphone-uri și multe alte dispozitive electronice, așa că, dacă se întâmplă să vă gândiți să cumpărați unele dispozitive electronice în acest moment, ar fi bine să verificați evenimentul Black Friday din Franța!

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite