Cupa României | Rapid – Dunărea Călărași, în direct la Digi Sport 1, astăzi de la ora 17.00

Sorţii au decis ca în turul 4 al competiţiei surprizelor, Cupa României, Dunărea Călăraşi să dea peste FC Rapid, duelul urmând a se desfăşura astăzi începând cu ora 17.00.

Preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu susţine că obiectivul „galben – albaştrilor” este calificarea, mizând în acest sens pe o victorie.

„Într-adevăr, miercuri întâlnim în Regie pe Rapid, o echipă care a pornit destul de greoi, după părerea mea dar a acumulat până acum mai multe puncte decât noi. Va fi o partidă de Cupă în care tehnicianul nostru, domnul Pustai, va trimite pe teren o parte din jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon.

Trebuie să recunoaştem că obiectivul nostru e calificarea într-o fază superioară a Cupei şi, în consecinţă, ne dorim victoria, miercuri.”, a spus Pîrvulescu.

Dunărea şi Rapid s-au întâlnit ultima oară în campionat în ediţia 2015 – 2016. Au avut loc atunci nu mai puţin de 4 confruntări, 4 câştigate de giuleşteni şi una de echipa noastră.

Tot în campionat s-au mai duelat şi în sezonul 1981 – 1982, fiecare formaţie obţinând atunci victoria pe teren propriu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide