Dacău: „Anul viitor vom fi mai bine organizaţi”

Sorin Anghel. CSM Călăraşi rămâne pe poziţia secundă în clasamentul Diviziei A la handbal masculin. Victoria în fața juniorilor de la LPS Piatra Neamţ a fost una fără istoric. Scorul, 48-19, nu lasă loc de nici un fel de comentariu asupra jocului.

Sabin Dacau şi-a permis luxul de a lăsa în afară lotului nume grele precum Libertz, Savlovschi, Mocanu, Vasiliu sau Lokodi, acesta din urmă fiind plecat acasă, în Ungaria, pentru rezolvarea unor probleme de ordin medical. În aceste condiţii, pentru CSM Călăraşi au evoluat jucătorii care stau mai mult pe banca de rezerve la meciurile grele şi o serie de juniori de la CSS Călăraşi.

La măcelul desfăşurat la Sala Polivalentă a asistat şi primarul Daniel Drăgulin. Edilul le-a promis jucătorilor că săptămâna viitoare vor fi rezolvate toate problemele financiare. Handbaliştii călărăşeni nu au primit nici un salariu în acest retur de campionat. Antrenorul Sabin Dacău este ferm convins că salariile vor fi achitate în integralitate. Ba mai mult, tehnicianul încă visează la barajul pentru promovarea în Liga Naţională.

„Trebuie să ţinem băieţii în priză până la finalul campionatului. Mai avem un singur meci tare, la Vaslui. Dacă nu pierdem în Moldova, putem spera că Federaţia va organiza un baraj la care să participe ultimele două clasate din Liga Naţional şi ocupantele locurilor doi din cele două serii ale Diviziei A. Deocamdată nu s-a luat nici o decizie, dar trebuie să fim gata pentru orice. Acesta este şi motivul pentru care în perioada 29-30 martie vom organiza un turneu caritabil la Călăraşi. Pe lângă noi, vor mai participa Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi Ştiinţa Dedeman Bacău. Vineri seară vor fi două meciuri, iar sâmbătă încă patru. Aşteptăm publicul să vină în număr cât mai mare la Sala Polivalenta pentru că spectacolul este garantat. Oamenii chiar au ce vedea.”, a declarat Sabin Dacău.

Antrenorul de la CSM Călăraşi a vorbit şi despre planurile de viitor ale echipei sale.

„Anul viitor vom scăpa de Steaua, vom avea şanse mari la primul loc. Noi vom fi mult mai bine organizaţi. Dacă mai facem câteva transferuri, putem promova. Ne mai trebuie încă un portar de valoarea lui Vasiliu, o extremă stângă şi un inter dreapta.”, este de părere Dacău.

Formaţia călărăşeana va susţine următorul joc oficial pe 6 aprilie, la Călăraşi, împotriva celor de la Interhandbal Bucureşti. În tur, meciul s-a încheiat la egalitate. Atunci, primarul Daniel Drăgulin a pus rezultatul de pe tabela de marcaj pe seama arbitrajului.

Etapa a 20-a / Rezultate
ACS Interhandball-ACS Handbal TL 41-33
Politehnica Iaşi-Univ. Galaţi 25-30
Univ. Târgovişte-CSM Bacău 26-45
Dinamo II-CSA Steaua 33-45
HC Buzău-Univ. II Suceava 10-0
HC Vaslui-CSM Focşani 27-23
CSM Călăraşi-LPS Piatra Neamţ 49-18

Etapa a 21-a, sâmbătă, 6 aprilie
CSM Călăraşi – ACS Interhandball
LPS Piatra Neamţ – HC Vaslui
CSM Focşani – HC Buzău
Univ. II Suceava – Dinamo II
CSA Steaua – Univ. Târgovişte
CSM Bacău – Politehnica Iaşi
Univ. Galaţi – ACS Handbal TL.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide