Dan Alexa a plecat la Astra Giurgiu

Antrenorul Dan Alexa a părăsit Dunărea Călărași pentru Astra Giurgiu, echipă cu care s-a mai aflat în negocieri în toamna anului trecut. 

Deși în urmă cu două săptămâni președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a anunțat că l-a convins pe Alexa să continue la Călărași, în cele din urmă acesta a acceptat oferta giurgiuvenilor.

Dan Alexa a venit la Călărași în vara anului 2017, Dunărea aflându-se pe locul 17, retrogradabil, în Liga a 2-a. Alexa a reușit în acel sezon performanța să ducă Dunărea Călărași, pentru prima dată în istorie, în Liga 1, după un parcurs de excepție.

Dunărea a înregistrat 25 de victorii şi numai trei înfrângeri, în cele 33 de etape. Mai mult, echipa din Călăraşi a avut 30 de meciuri consecutive în Liga 2 fără înfrângere.

Tot cu Dan Alexa la conducere, Dunărea Călărași a retrogradat după doar un sezon petrecut în Liga 1. Petre Grigoraș sau Florin Bratu sunt variantele către care s-ar orienta cei de la Dunărea în momentul de față.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide