Dan Alexa și-a felicitat jucătorii, dar îi sfătuiește să rămână cu picioarele pe pământ

Dunărea Călărași a produs marea surpriză chiar pe terenul Viitorului și a obținut prima victorie din istoria clubului în Liga 1, chiar în prima etapă. Antrenorul care a reușit și promovarea, Dan Alexa, a dezvăluit care a fost cheia succesului.

„O victorie importantă împotriva unei echipe foarte bune, care produce fotbal, care simte spațiile foarte bine între linii, cu jucători de calitate. Viitorul ne-a dominat, am avut șansă la acel penalty și la bara lui Voduț, dar cred că am avut foarte mare determinare, ne-am bătut pentru fiecare minge și vreau să-mi felicit jucătorii pentru că a fost un meci special, a fost și primul din istoria Dunării.

Am adus și jucători noi. Dacă e să fiu mulțumit după acest joc, e pentru determinare și pentru că fiecare a încercat să respecte cât mai mult ce le-am cerut”, a spus Dan Alexa la final.

Dan Alexa și-a felicitat jucătorii, dar îi sfătuiește să rămână cu picioarele pe pământ. În caz contrar, vor vedea banca de rezerve.

„Lucrurile sunt foarte clare, avem concurență pe posturi, fiecare joacă pentru a rămâne în echipă, nimeni nu e de neînlocuit, eu sunt foarte clar din acest punct de vedere. Atâta timp cât vor respecta ce le cer, eu zic că jucătorii cei mai în formă vor juca. Cred că acesta e un foarte bun factor motivator, care îi va ține în priză pe viitor”, le-a transmis Alexa jucătorilor.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide