vineri, decembrie 8, 2023
AcasăACTUALDedeman face angajări în magazinul de la Călărași

Dedeman face angajări în magazinul de la Călărași

- Advertisement -

Dedeman a anunțat că face angajări în mai multe magazine din țară, printre care și în cel de la Călărași, iar salariile sunt atractive.

Salariile diferă de la un post la altul, dar și de vechimea de muncă. Salariul unui angajat Dedeman poate fi unul destul de mare, având în vedere că angajații pot primi lunar bonusuri și tichete de masă.

Noile anunțuri au fost publicate pe data de 6 septembrie și orașele care au nevoie de oameni sunt: Tg. Jiu, Vaslui, Zalău, Călărași, Hunedoara, Pitești, Baia-Mare București, Sf. Gheorghe, Turda, Oradea, Buzău și nu numai.

În anunțul companiei apar mai multe locuri de muncă, printre consultant vânzări materiale de construcții, manipulant logistică, lucrător comercial gresie și faianță, dispencer magazin, referent surse umane, agent securitate incinte, casier, consultant vânzări, operator depozit și nu numai.

Pentru Călărași se caută oameni pentru postul de agent de securitate interni iar detalii se pot găsi pe site-ul magazinului la rubrica cariere.

Salariile la Dedeman diferă în funcție de post, de experiență și de locația unde este situat magazinul. Platforma undelucrăm.ro arată că un consultant vânzări cu un contract full time din Brașov poate câștiga lunar net de 3.500 de lei, plus un bonus de 1.200 de lei. La aceste sume se adaugă și bonurile de masă în valoare de 600 de lei.

Un alt angajat, dar pe funcția de manager raion, din Pitești, spune că primește lunar un salariu de 5.000 de lei, alături de un bonus de 1.200 de lei. Bonurile de masă însumează 600 de lei, iar bonusul anual este de 5.000 de lei.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite