vineri, decembrie 8, 2023
AcasăPOLITICADeputat Dumitru Coarnă: Un membru cu funcție importantă în PSD Călărași vrea...

Deputat Dumitru Coarnă: Un membru cu funcție importantă în PSD Călărași vrea destabilizarea organizației

- Advertisement -

Deputatul Dumitru Coarnă a declarat în finalul conferinței de presă de ieri că în organizația județeană a PSD Călărași există un „rătăcit”, care încearcă pe mai multe căi să îl înlăture de la conducere pe Vasile Iliuță. Deși nu a dorit să dea nume, deocamdată, se pare că cel la care face referire este deputatul Constantin Bîrcă.

„Să ştiţi că avem şi noi un rătăcit în PSD Călăraşi, n-o să-i spun numele acum, care practic lucrează la destabilizarea acestei organizaţii, în sensul de a fi schimbat Vasile Iliuţă din funcţia asta, să vină cu nişte alţii care sunt favoriţii domnului Iulian Dumitrescu. Adică să fim un fel de PSD filiala Prahova – Iulian Dumitrescu. N-o să-i spun numele acum. E membru cu funcţie.

Vreau să transmit mesajul ăsta ca să înţeleagă toată lumea că PSD, la Călăraşi, în opinia mea, cam 70% înseamnă Vasile Iliuţă. Şi atunci încearcă, prin orice mijloace, îndepărtarea acestui om. Vreau să mai spun un lucru: voi fi şi cu faţa şi cu spatele şi lateral alături de Vasile Iliuţă şi nu voi permite nici unui rătăcit, indiferent de zona în care crede el că se mişcă, să ne destabilizeze aici. Ştiţi foarte bine că am câştigat alegerile locale, am câştigat alegerile generale cu scor mare, aproape 50%, vot prin redistribuire şi un merit fundamental e al preşedintelui Vasile Iliuţă.

Transmit acest lucru ca să înţeleagă şi acel rătăcit că nu o să reuşească, indiferent câte pârghii şi câte uşi încearcă să folosească. Suntem câţiva aici care vom rezista alături de preşedintele Iliuţă, indiferent de riscuri. Nu mi-e teamă, sunt un om curat, răspund oricui, oricând şi oriunde.

A militat să vină Iulian Iacomi să preia partidul. Lucrarea era cu Iacomi, cu doamna fost senator, actual inspector general şcolar, fost primvicepreşedinte. Tot aşa pe surse, și fostul preşedinte al Tribunalului Călăraşi. Sunt toţi apropiaţi ai domnului Iulian Dumitrescu. Se încearcă o revenire la vechea gardă. Un PSD penelizat. Adică, să fim degeaba p-aici. Nu. Noi am muncit pentru PSD, pentru electoratul său.”, a spus Coarnă.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite