Deputat Emil Dumitru: Agresiunea lui George Simion, un act de huliganism de cea mai joasă speță

Deputatul liberal călărășean, Emil Dumitru, a luat poziție vizavi de actul reprobabil al președintelui AUR, deputatul George Simion, la adresa ministrului Virgil Popescu, în timp ce acesta susținea o alocuțiune la pupitrul Camerei Deputaților. Dumitru a catalogat intervenția lui Simion ca un „act de huliganism de cea mai joasă speță.”

„Să bruschezi și să intimidezi un ministru, în plenul Camerei Deputaților, este o golănie de ultimă speță care nu face cinste celui care a fost trimis în Parlamentul României de către alegători.

Gestul de astăzi, al lui George Simion, față de colegul meu, Virgil Popescu, este un act de huliganism de cea mai joasă speță care nu arată decât că acest lider de partid este un păpușar al unor puteri ce se opun dezvoltării României și implicit a acțiunilor comune ale aliaților României euro-atlantici.

Îl susțin, necondiționat, pe Virgil Popescu, în toate demersurile pe care le va întreprinde pentru a stopa intimidarea, violența, agresiunea fizică și verbală venite din partea unui așa-zis coleg, cu atât mai mult cu cât aceste acțiuni aparțin unui personaj pus mai tot timpul pe scandal, un băiețaș de cartier certat cu legea, un personaj pe care îmi este rușine să îl numesc coleg și mai ales parlamentar într-un for superior al unei Românii democratice.

Unor astfel de personaje, cu ieșiri necontrolate, le sunt imperios necesare controale psihiatrice lunare, dar chiar și așa sunt ferm convins că acest George Simion nu ar fi declarat niciodată apt psihic, în urma unui astfel de control.
Rușine, AUR! Rușine, George Simion!”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide