Deputat Emil Dumitru: „Dezvoltarea județului rămâne unul dintre obiectivele PNL Călărași”

Miercuri, 25, august, a fost prezent la Călărași secretarul general adjunct al Guvernului care s-a întîlnit cu primarii din județ pe tema Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, un program de investiții pentru primării în valoare de 50 de miliarde de lei. La întâlnire a participat și deputatul Emil Dumitru.

„Dezvoltarea județului rămâne unul dintre principalele obiective pe care PNL Călărași și l-a asumat în campanie electorală.
În acest sens, împreună cu colegul meu, senatorul Ciprian Pandea, l-am avut alături pe Mircea Abrudean, secretarul general adjunct al Guvernului, ce a purtat discuții cu toți primarii din județul Călărași pe marginea Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, un program de investiții pentru primării în valoare de 50 de miliarde de lei ce se va derula pe cel puțin 6 ani.
Discuțiile s-au axat pe proiectele care vor fi aprobate prin Hotărâre de guvern, nu prin ordin de ministru ca și până acum, având la bază criterii de prioritizare, selecție și norme de aprobare bine stabilite, ce vor fi făcute publice la jumătatea lunii septembrie.
Vor fi vizate asfaltările de drumuri, înființarea sau extinderea rețelelor de apă, canalizare și alimentare cu gaze naturale, dar se vor lua în calcul și alt gen de proiecte începute, dar nefinalizate din lipsă de fonduri, aflate în diverse stadii.
Întâlnirea de astăzi este o dovadă concretă că PNL Călărași vizează dezvoltarea unitară a județului fără a ține cont de culoarea politică a UAT-urilor călărășene.”, a declarat deputatul liberal călărășean legat de acest subiect.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide