Deputat Emil Dumitru: „Îmi declar, public, susținerea față de Florin Cîțu”

Premierul Florin Cîțu, candidat la președinția Partidului Național Liberal, a fost prezent ieri, la Oltenița, în cadrul Comitetului Director Județean al PNL Călărași unde și-a prezentat moțiunea „România Liberală”. Prezent la eveniment, deputatul Emil Dumitru anunțat că îl susține pe Cîțu la viitoarele alegeri.

A venit momentul unei alegeri asumate! Iar prezența lui Florin Cîţu în cadrul Comitetului Director Județean al liberalilor călărășeni pentru prezentarea moțiunii „România Liberală” și votul de încredere acordat este dovada că avem nevoie de această schimbare pentru a putea face politică pentru comunitățile călărășene, pentru oameni, pentru viitorul tuturor!

Îmi declar, public, susținerea față de Florin Cîțu, în competiția internă pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. O alegere argumentată, cu gândul la viitorul județului Călărași, locul unde m-am născut și m-am format ca om.

De ce Florin Cîțu?

Pentru că PNL are nevoie de o schimbare, de o reformă politică și administrativă bazată pe expertiza unei noi generații de politicieni, dar și de o stabilitate politică care să consolideze încredere românilor în guvernarea PNL.

Argumentele mele fac parte din perspectiva unei dezvoltări economice de succes, implementată de premierul Florin Cîțu, o industrie alimentară și o agricultură în concordanță cu nevoile fermierilor și nu în ultimul rând punctez curajul și libertatea de a alege liderul care poate construi o Românie liberală.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide