marți, aprilie 16, 2024
AcasăPOLITICADeputat Emil Dumitru: „L-am votat pe Florin Cîțu pentru că România are...

Deputat Emil Dumitru: „L-am votat pe Florin Cîțu pentru că România are nevoie de dezvoltare”

- Advertisement -

Florin Cîțu a fost ales sâmbătă, 25 septembrie a.c., președinte al Partidului Național Liberal în dauna fostului lider Ludovic Orban. Cîțu a obținut 2.878 de voturi (60,2%) în timp ce Ludovic Orban a fost creditat cu  1.898 de voturi (39,7%). Aflat printre delegații călărășeni care au votat în cadrul acestui congres, deputatul Emil Dumitru a explicat că decizia a luat-o ținând cont de faptul că numai într-un parteneriat premier – președinte România se poate dezvolta.

„Ne așteaptă ani importanți pentru România. Cu ajutorul fondurilor europene vom pune țara noastră pe harta dezvoltării, iar de accesarea acestor bani depinde modernizarea tuturor unităților administrative, în următorul deceniu.

Mai mult decât oricând, liberalii trebuie să fie uniți și conștienți de parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis pentru o guvernare în beneficiul cetățenilor. Sunt motivele pentru care mâine, la congres, îl susțin pe Florin Cîţu pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

Este singurul care poate păstra, viabil, parteneriatul cu președintele României pentru o guvernare liberală durabilă.”, a transmis deputatul Emil Dumitru.

Ciprian Pandea, președintele PNL Călărași, a fost ales vicepreședinte regional pentru Sud-Muntenia

„Colegul meu, senatorul Ciprian Pandea, a câștigat duminică, în cadrul Consiliului Național al PNL, funcția de vicepreședinte al Regiunii Sud Muntenia. Este un pas important pentru PNL Călărași, dar esențial pentru dezvoltarea Călărașiului și sunt convins că vom face echipă în tot ceea ce înseamnă #Românialiberală.”, a mai spus Dumitru pe pagina sa de facebook.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite