Deputat Emil Dumitru: „Rămân în echipa PNL Călăraşi, am o misiune de îndeplinit în Parlamentul României

Deputatul Emil Dumitru şi-a încheiat interimatul în fruntea PNL Călăraşi odată cu alegerea lui Ciprian Pandea în funcţia de preşedinte. Acesta va ocupa, de drept, graţie mandatului său de deputat, funcţia de vicepreşedinte în noua structură de conducere a organizaţiei judeţene a PNL.

„Am trecut prin două rânduri de alegeri, şi vreau să vă mulţumesc pentru încrederea pe care aţi avut-o în echipa tânără de la Călăraşi, alegerile parlamentare şi alegerile locale parţiale.

Am intrat în alegerile parlamentare după ce la alegerilor locale PNL a pierdut un număr semnificativ de primării, Primăria Călăraşi şi Consiliul Judeţean Călăraşi. Echipa de candidaţi a fost una foarte tânără şi cred că am demonstrat că se poate face şi o altfel de politică şi în judeţul Călăraşi.

Am obţinut un scor, spunem noi, ţinând cont de condiţiile date, bun. Am fost locul 12 pe ţară, cu 28,6%, în condiţiile în care în 2016, cu preşedinţie de consiliu judeţean şi primărie de municipiu s-a obţinut 29,5%, motiv pentru care ţin să vă mulţumesc tuturor pentru mobilizare, pentru încredere, a fost o perioadă destul de complicată pentru mine în funcţia de preşedinte interimar, mulţumesc celor care m-au sprijinit, mulţumesc celor care m-au criticat, în politică, noi, cei mai tineri, poate avem mai mult de învăţat (…)

Am încredere că PNL Călăraşi poate să revină acolo unde îi este locul. În ciuda tuturor speculaţiilor, ţin să-i mulţumesc lui Răducu George Filipescu, care a dus PNL la un nivel la care puţini ar fi crezut la acel moment, vreau să vă mulţumesc tuturor, e o predare de ştafetă dar asta nu înseamnă că plec de la Călăraşi, rămân în echipa liberală, am o misiune de îndeplinit în Parlamentul României, voi fi disponibil în continuare pentru PNL Călăraşi, pentru că de aici sunt, aici vreau să îmi continui activitatea şi am mare încredere în noua echipă liberală.” – deputat Emil Dumitru, fost preşedinte interimar al PNL Călăraşi.

Prezent în cadrul Comitetului de Coordonare Judeţean, fostul senator călărăşean, actualmente preşedinte al CJ Prahova şi prim-vicepreşdinte al PNL, Iulian Dumitrescu a ţinut să-i mulţumească lui Dumitru pentru interimatul său într-o perioadă dificilă.

„Trebuie să-i mulţumesc lui Emil Dumitru, indiferent ce s-a spus, felicitări pentru mandatul tău. Am discutat mult cu el, nu i-a fost simplu să fie în funcţia de preşedinte interimar de organizaţie, dar e un om pe care PNL se bazează.”, a spus Iulian Dumitrescu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide