luni, iulie 22, 2024
AcasăACTUALITATEDespre INVESTIŢII REALIZATE şi PROIECTE DE INVESTIŢII TRANSFRONTALIERE în cadrul unei VIDEOCONFERINŢE...

Despre INVESTIŢII REALIZATE şi PROIECTE DE INVESTIŢII TRANSFRONTALIERE în cadrul unei VIDEOCONFERINŢE ROMÂNO-BULGARE

- Advertisement -

Ultimul dintre cele cinci evenimente-pilot – videoconferinţa având tema ” INVESTIŢII REALIZATE şi PROIECTE DE INVESTIŢII TRANSFRONTALIERE” , se încadrează în seria de evenimente demonstrative organizate în cadrul proiectului „Împreună în timp real” / “CBC LIVE –Cross Border Cooperation Live Interaction Video Conferencing Network”, implementat de Camera de Comerţ şi Industrie Ruse, cu parteneri Asociaţia „Societatea „Idein”, Camera de Comerţ şi Industrie Vratsa, Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare – ARoTT – Craiova, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Călăraşi şi finanţat prin Programul de cooperare transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

Cu acest prilej, se vor prezenta investiţii transfrontaliere realizate în perioada de programare 2007 – 2013, precum şi proiecte de investiţii ale diferitelor organizaţii. Va fi un bun prilej şi pentru identificarea de parteneriate. De asemenea, se va discuta despre climatul investițional și măsuri de promovare a investițiilor în infrastructura regională de afaceri.

Conferinţa începe marţi, 13 octombrie 2015, la ora 9.00.

Participanţii vor fi în următoarele centre:
Centrul de conferinţe video de la Camera de Comerţ şi Industrie Ruse
Ruse, bd. Tsar Ferdinand 3A, et. 2
Centrul de conferinţe video de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Vratsa
Vratsa, piaţa Hristo Botev, Casa Culturii, et. 2
Centrul de conferinţe video de pe lângă Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare – Craiova
Craiova, str. Ştefan cel Mare, nr. 12
Centru de conferinţe video de pe lângă Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură – Călăraşi
Călăraşi, str. Progresului 23, bloc BBB, et. 5.

Crearea unei reţele de centre de videoconferinţe este rezultatul principal al proiectului „Împreună în timp real” prin care partenerii urmăresc îmbunătăţirea infrastructurii de comunicare din regiunea transfrontalieră Bulgaria-România şi, prin urmare, rezolvarea problemelor cu accesibilitatea şi locaţia izolată a regiunii.
Reţeaua este bazată pe cele mai noi soluţii tehnologice ce oferă sentimentul de prezenţă reală a participanţilor şi realizează un mediu de comunicare vie, cu imagine cristalină şi sunet perfect. Proiectul „Împreună în timp real” este finanţat prin Programul de cooperare transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite