Dinamo – Dunărea Călăraşi 1-1 / Dan Alexa: „Mă mulţumeşte acest egal pentru că am avut o deplasare grea în Ştefan cel Mare”

Luni seară, în partida contând pentru etapa a 12-a a Ligii I Betano, Dunărea a produs surpriza încheind la egalitate, 1-1, duelul cu Dinamo, în Ştefan cel Mare.

După meci, antrenorul Dan Alexa a declarat că este mulţumit de rezultat, susţinând că elevii săi puteau obţine mai mult.

„Am controlat mijlocul terenului până să primim golul egalizator. Mircea Rednic a riscat introducând al doilea atacant şi am avut superioritate în multe momente „3 contra 2”, pe zona centrală.

Am primit gol dintr-o greşeală de marcaj. Îmi felicit jucătorii pentru că au evoluat cu multă determinare. Dinamo putea înscrie golul 2 pe finalul meciului.

Au avut ultimele 10 minute în care ne-au presat, am avut şi şansă la acea ocazie foarte mare dar sunt mulţumit. Am întâlnit un Dinamo în care Mircea Rednic a reuşit să dea un refresh. Se aşteptau să câştige.”, a spus Alexa.

În concluzie, amtrenorul călărăşenilor s-a declarat mulţumit de rezultat.

„Mă mulţumeşte acest egal pentru că am avut o deplasare grea în Ştefan cel Mare. Poate cu mai mult curaj, am fi obţinut mai mult”.

Dunărea a deschis scorul în minutul 22 prin Ndiaye Mediop care i-a ridiculizat pe Mezague şi Penedo, Dinamo egalând în minutul 56 prin Daniel Popa, intrat la pauză în locul lui Tomilsav Gomelt.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide