DM și Lensa și-au inaugurat astăzi magazinele de la Catex cu reduceri și promoții

Complexul Comercial Catex are de astăzi două noi magazine deschise și, în premieră, o agenție a unei bănci. Este vorba de DM, Lensa și Banca Transilvania.

Începând din 14 septembrie, clienții Complexului Comercial Catex pot beneficia de produsele oferite de DM, retailer german de cosmetice și produse de îngrijire, de Lensa, magazin specializat în comercializarea ochelarilor de soare și de vedere, precum și de serviciile Băncii Transilvania.

DM este un cunoscut retailer german de cosmetice si produse de îngrijire, iar în perioada 14-16 septembrie a.c., magazinul oferă clienților săi din Călărași reduceri de15% la toate produsele. De asemenea, la cumpărături de minim 50 de lei, clienții vor primi un gel de duș Balea, iar la cumpărături de peste 100 de lei, un șampon uscat Balea. Pe 15 septembrie, la cumpărături de minimum 60 de lei, călărășenii vor primi gratuit un săpun lichid Balea, iar în data de 16 septembrie un produs Denkmit.

Lensa este un brand 100% românesc, care oferă o gamă completă de produse și soluții de protecție, corecție și îngrijire a vederii. Lensa este o rețea națională de magazine de optică în continuă creștere, axată pe profesionalism și precizie. Brandul pune la dispoziția clienților săi o echipă de optometriști și consultanți, pregătiți în orice moment să rezolve problemele de vedere ale călărășenilor. Lensa Călărași oferă călărășenilor un test gratuit al acuității vizuale înainte de a alege lentilele cu dioptrii potrivite.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide