Doctorul George Cuculici s-a stins din viață

Lunii, 25 ianuarie, un suflet minunat, plin de dragoste și credință s-a înălțat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsănd în urmă un gol imens în inimile noastre pline de tristețe!

Cu nemăsurată durere ne despărțim de cel care a fost Doctorul GEORGE CUCULICI, un OM și un prieten excepțional, un medic dedicat profesiei sale! Născut la data de 13.07.1951, Dr. GEORGE CUCULICI, a fost Șeful SAJ Călărași în perioada 1987 -2007, după care Șef UPU la Spitalul Județean Ilfov.

Acesta va fi depus miercuri 27.01.2021 la ora 10.00 la Capela Cimitirului “Reînvierea”, urmând ca la ora 13.00 să fie oficiată slujba de înmormântare.

Vasile Mărgineanu, Comisar Șef, Ex Comandant IPJ Călărași: “Am avut onoarea să îi fiu prieten, iar durerea, pe care o resimt este alinată de gândul că, astăzi, mii de pacienți trăiesc datorită dumnealui, prin tot ceea ce a făcut pentru ei și familiile lor! Rămas bun domnule doctor! Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celor care îl vor purta în suflet! Veșnică Amintire!”

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide