Doi pompieri călărășeni în contingentul care a plecat în Grecia

O autospecială care transportă un container Multirisc si doi subofițeri pompieri de la I.S.U Barbu Știrbei al județului Călărași au plecat în misiune în Grecia.

Doi pompieri militari cu experiență din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași fac parte din delegația română trimisă în sprijin pentru a ajuta republica elenă în eforturile de lichidare a focarelor și de diminuare a efectelor situațiilor de urgență produse în această perioadă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași sprijină această activitate și cu un camion de intervenție care transportă un container multirisc.

Modulul terestru de asistenţă pentru stingerea incendiilor de pădure a plecat vineri din România spre Grecia, având în componenţă, printre altele, 112 pompieri, 23 de autospeciale, un centru de comandă şi patru containere multirisc cu echipamente, anunță Agerpres.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide