Dragnea nu l-a iertat! Ciprian Pandea, înlocuit de la șefia PSD Călărași

În luna septembrie a acestui an, Organizația Județeană a PSD Călărași organiza Conferința de alegeri pentru desemnarea conducerii, Ciprian Pandea fiind ales, cu unanimitate de voturi, președinte al organizației.

Cu doar câteva zile înainte, în cadrul Comitetului Executiv, Ciprian Pandea apărea alături de contestatarii președintelui Liviu Dragnea, semnând scrisoare prin care i se cerea acestuia să demisioneze de la conducerea partidului.

În atari condiții, organizarea alegerilor a stat sub semnul incertitudinii, mulți așteptându-se ca acestea să fie reprogramate, așa cum s-a întâmplat în cazul altor organizații. Cu toate astea, alegerile s-au ținut, Pandea preluând președinția partidului cu 510 voturi „pentru”, niciunul împotrivă și 8 anulate.

Deși în CEx-urile care au urmat au fost maziliți mai mulți dintre cei care i-au cerut demisia lui Dragnea, printre aceștia, Marian Neacșu, secretar general al PSD și președinte al organizației Ialomița, și Adrian Țuțuianu, președintele organizației Dâmbovița, Ciprian Pandea nu a fost printre cei demiși sau excluși din partid.

O bună bucată de vreme lucrurile păreau că s-au liniștit, însă în urmă cu circa două săptămâni au apărut zvonuri conform cărora Pandea ar urma să fie debarcat iar în locul acestuia să fie numit interimar Iulian Iacomi, primarul orașului Lehliu Gară și fost deputat pentru câteva luni.

Acest lucru s-a întâmplat astăzi în CEx, alegerile din septembrie au fost anulate, președinte interimar fiind numit Iulian Iacomi iar celelalte funcții revenind la statutul de interimat anterior alegerilor din septembrie.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide