Dragoș Coman: „Îl compătimesc pe Pandea, știu cum este să susții pe cineva în care nu mai crezi”

Subiectul central al acestor zile a fost, fără doar și poate, condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Deși opoziția dar și foarte mulți români au fost de părere că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze din funcțiile deținute, membrii PSD și-au remanifestat susținerea față de acesta. După întâlnirea CEx de vineri, 22 iunie, liderii partidului au lansat mesaje de susținere, printre aceștia și președintele organizației județene a PSD, Ciprian Pandea.

Secretarul executiv al PNL Călărași, Dragoș Coman, spune că este greșit ca un poilitician tânăr ca Ciprian Pandea să se poziționeze împotriva statului de drept și să susțină un om doar pentru că deține, vremelnic, funcția de președinte al partidului.

„Ce face Ciprian Pandea zilele astea îmi aduce aminte de un episod trăit de mine. În 2014 ma înscriam, după lungi discuții cu domnii Sebastian Lăzăroiu, Marian Preda, Theodor Baconschi, Eugen Tomac, mă înscriam intr-un partid ce se prefigura a fi promotorul luptei anti-corupție, susținătorul statului de drept și sustinatorul justiției. După numai câteva luni ne-am trezit ca acest partid este condus de Elena Udrea iar ce s-a întâmplat mai departe știți cu toții.

Astăzi, colegul meu de generație, face o greșeală specifică vârstei și se așeză in opoziție cu sistemul de justiție din Romania, susținându-l pe Dragnea. Niciun partid din România nu este fundamental rău sau bun dar ce se întâmplă în aceste momente ne poate arunca departe de lumea civilizată. Cunoscându-l, l-as ruga sa stea departe de genul asta de asumări.”, a declarat Dragoș Coman.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide