Dragoș Coman, secretar de stat MTS, prezent la inaugurarea Stadionului Steaua

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Dragoș Coman, a participat, alături de premierul Ludovic Orban și alte oficialități la inaugurarea Stadionului Steaua ce a avut loc vineri, 27 noiembrie.

După 2 ani și jumătatea de la începerea lucrărilor și 100 de milioane de euro investiți, stadionul Steaua a fost inaugurat aseară în prezența oficialităților. Stadionul din Ghencea face parte din organizarea Turneului Final de Fotbal EURO 2020, asumată de România, ce se va desfășura anul viitor în București.

Prezent la eveniment, din partea Ministerului Tineretului și Sportului, secretarul de stat Dragoș Coman a declarat că Stadionul Steaua va fi folosit ca bază de antrenament de echipa națională a Macedoniei de Nord, calificată la EURO 2020.

„În această seară am reprezentat Ministerul Tineretului și Sportului, în prezența domnului prim-ministru Ludovic Orban, la inaugurarea stadionului cu cele mai moderne facilitați din România. Stadionul Steaua va intra in circuitul Euro 2020 care va avea loc, cu certitudine, anul viitor.
Această investiție a fost susținută de Guvernul Orban, onorându-și astfel promisiunile asumate cu privire la desfășurarea turneului final al Campionatului European de Fotbal.” – a transmis Dragoș Coman pe pagina sa de facebook.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide