vineri, decembrie 8, 2023
AcasăEVENIMENTDucu Bertzi și Ada Milea vin la festivalul Chitara Dunării Călărași

Ducu Bertzi și Ada Milea vin la festivalul Chitara Dunării Călărași

- Advertisement -

Ducu Bertzi și Ada Milea vor fi prezenți anul acesta la Festivalul de muzică folk CHITARA DUNĂRII – CĂLĂRAȘI – ediția XIII. Vor fi două seri de neuitat pentru iubitorii de muzică folk.

25 noiembrie

Trupa OCRU – hipsterii folkului românesc, în cel mai bun sens posibil, în termeni de prospețime, originalitate și racordare a acestui curent cultural la realitățile actuale.

În cafenele și puburi, pe scenele festivalurilor de muzică tânără sau pe scenă la Chitara Dunării Călărași, OCRU este o energie dincolo de magia versurilor de Dorin Tudoran, Felix Sima, Șerban Foarță sau Mircea Dinescu.

OCRU este un proiect muzical de Adrian Mărgineanu (voce, chitară) și Dorin Pitariu (chitară solo).

Ducu Bertzi & friends

Cu bucurie vă prezentăm evenimentul special „Ducu Bertzi – 50 de ani de carieră”, un concert aniversar de excepție ce celebrează jumătate de secol dedicat muzicii și tradiției românești.

Acest spectacol unic aduce în prim plan cele mai semnificative momente din parcursul inegalabil al artistului, păstrând în centrul său teme precum dragostea pentru țară, Maramureșul, folk-ul, frumusețea naturii și iubirea. “Concertul Ducu Bertzi – 50 de ani de carieră” reprezintă o adevărată sărbătoare a întregii vieți artistice a lui Ducu Bertzi.

26 noiembrie

Concert în 3 cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu și Alex Neagu. Concert cu personaje de o tristețe comică zguduitoare. Nici muzică, nici teatru, sau (poate) amândouă exact în același timp.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite