Dunărea a câştigat un antrenor

Sorin Anghel. Victorie neaşteptată pentru Dunărea Călăraşi, scor 2-1, pe terenul celor de la Gloria Buzău, formaţia care, foarte probabil, va juca în sezonul viitor în Liga a II-a. Buzoienii nu au o echipă care să sperie lumea, nu au terminat sezonul pe primul loc, dar au cerut depunctarea liderului, Viitorul Axintele, cu 9 puncte. Cererea lui Dan Tulpan, preşedinte Gloriei, se bazează pe faptul că ialomiţenii nu ar fi participat la campionatele judeţene destinare juniorilor C, D şi E.

Revenind la jocul Dunării de la Buzău, trebuie să amintim că echipa lui Mirel Condei putea învinge la un scor mult mai confortabil, însă oamenii din compartimentul ofensiv s-au jucat cu ocaziile. Kanda şi “Super Mario” Şerban au punctat pentru Dunărea, în vreme ce gazdele au marcat golul de onoare prin Lungoci. Preşedintele Costică Ştefan este foarte antuziasmat după ce echipa lui Mirel Condei a obţinut două victorii consecutive din meciurile cu ocupantele primelor două locuri din Seria C2. Marele câştig al fotbalului călărăşean din acest sezon este reprezentat de către antrenorul Mirel Condei. Sigur, este hazardant să spunem despre tehnicianul Dunării că ar avea o valoare atât de mare încât clubul trebuie să-i pupe tălpile, dar nici nu trebuie luat în derâdere. Condei este genul de om de care echipa fanion a judeţului are foarte mare nevoie. Mereu loial clubului, Mirel nu va face nazuri niciodată dacă situaţia financiară va fi proastă. N-a făcut scandal că jucător, nu va face figuri nici că antrenor. E călărăşean, a evoluat numai la Dunărea şi nu îşi poate permite să joace murdar. Rămâne doar că oamenii din conducerea administrativă să-i acorde mai multă încredere.

Colaborarea dintre Mirel Condei şi Virgil Bogatu este una cât se poate de bună. Condei ar putea să se ocupe de pregătirea echipei şi în sezonul viitor, în vreme ce lui Bogatu să-i cadă în sarcina vizionarea viitorilor adversari. Aşa, Dunărea nu ar mai avea surprize, iar viitoriile ar fi mult mai multe. Astăzi, cu începere de la ora 18:00, călărăşenii primesc vizita celor de la Metaloglobus, formaţie ce are în componenţă o serie de jucători ce ar putea ajunge din vară pe malurile Borcei.

Victoria Chirnogi, cealaltă reprezentantă a judeţului Călăraşi în Seria C2, întâlneşte mâine, cu începere de la ora 18:00, pe Urban Titu. Cu o victorie în această partidă, chirnogenii scapă complet de orice problemă. Antrenorul Virgil Niţoi este foarte optimist şi crede că echipa să va obţine cele trei puncte pentru a se despărţi în mod frumos de fanii din localitate.

Etapa a 24-a / Rezultate
G. Buzău – Dunărea Călăraşi    1-2
Metaloglobus – Juventus    0-1
Rapid Feteşti – Urban Titu    0-3
Rapid II Bucureşti – V. Chirnogi    0-3
CSM Rm. Sărat – CSM Focşani    3-0
V. Axintele – Eolica Dobrogea    3-0
Sportul Studenţesc II a stat..

Etapa a 25-a / Vineri, 24 mai
Rapid II – Sportul II Studenţesc  0-3
CSM Focşani – Viitorul Axintele  0-3
Eolica – Gloria Buzău  0-3
Dunărea – Metaloglobus
Juventus – Rapid Feteşti
Victoria Chirnogi – Urban Titu
CSM Rm. Sărat va sta.
Partidele vor începe la ora 18.00.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide