Dunărea Călărași a pierdut cu 3-0, la masa verde, meciul cu U Cluj!

U Cluj a contestat dreptul de joc al lui Florin Robert Boboc, care nu avea drept de joc pentru acel meci, iar FRF a dat câștig de cauză clujenilor. „În baza art. 83/10/1 din RD cu aplicarea art. 34 din RD clubul AFC Dunărea 2005 Călărași se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei AS FC Universitatea Cluj) și i se aplică penalitate sportivă de 850 de lei”.

Meciul, disputat în etapa a 7-a, s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea Dunării Călărași, însă, din cauza gafei staffului tehnic, echipa se vede deposedată de cele 3 puncte câștigate atunci.

Conform Art. 83/10/1 din regulament: “Folosirea într-un joc oficial a unui jucător aflat în stare de suspendare sau fără drept de joc se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait. Abaterile privind folosirea neregulamentară a jucătorilor extracomunitari și a jucătorilor aflaţi în stare de suspendare, pentru cumul de cartonaşe galbene sau pentru eliminări (cartonaşe roşii) se urmăresc din oficiu la sesizarea departamentului activități sportive/competiții al FRF/LPF/AJF”.

Astfel, U Cluj va face rocada în clasament cu Dunărea Călărași. Echipa lui Adrian Falub va acumula 9 puncte și va urca până pe locul 13, chiar în locul călărășenilor. Dunărea va rămâne cu 6 puncte după primele 8 etape și va cădea pe locul 16.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide