După replica lui Pique cu ceasul Casio, astăzi a ironizat-o din nou pe Shakira

După 11 ani și doi copii împreună, Shakira și Pique s-au despărțit, nu fără scandal, iar zilele acestea au fost extrem de intense pentru cei doi pe rețelele de socializare.

Mai întâi Shakira a scos o piesă în care îl atacă pe Pique și pe noua parteneră a acestuia, Clara, spunând printre altele că Pique a ales între Rolex și Casio și între Ferrari și Twingo.

În replică, Pique a răspuns că firma Casio a devenit noul partener al competiției pe care o organizează Kings League, apărând cu ceas Casio la mână și dăruind câte unul invitațillor săi.

Cineva din studio a întrebat de ce a ales Casio să sponsorizeze competiția, iar Sergio Kun Aguero a răspuns în amuzamentul tuturor: „Datorită cântecului Shakirei”.

Astăzi, Pique i-a mai oferit o replică ironică Shakirei, apărând la volanul unui Renault Twingo. Jurnaliștii de la Marca l-au filmat când a venit la o bază sportivă cu mașina respectivă.

Etichete:, , ,

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide