luni, aprilie 15, 2024
AcasăSPORTEcoaqua Călărași va susține competiția de fotbal pentru copii „Călărași Cup”

Ecoaqua Călărași va susține competiția de fotbal pentru copii „Călărași Cup”

- Advertisement -

Începând cu anul acesta, „Călărași Cup” va deveni un turneu de tradiție la Călărași având ca sprijin operatorul de apă și canalizare, Ecoaqua Călărași.

În acest mod, „Călărași Cup” devine „powered by” (cu sprijinul) Ecoaqua Călărași în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport.

eduard-grama„Am primit cu plăcere invitația de a susține această competiție dedicată fotbalului juvenil. Copii se antrenează la cluburile lor prin antrenamente intense dar performanța se vede atunci când întâlnesc adversarii, în întreceri de acest gen.

Sunt mulți juniori talentați și trebuie să-i sprijinim pentru ca ei să performeze să ajungă unde își doresc. Ne vom implica și în alte proiecte care sunt benefice și vom contribui la dezvoltarea comunității locale.” – Eduard Grama, director general al Ecoaqua SA.

„Călărași Cup” este o competiție dedicată juniorilor, copiilor care descoperă la cluburile lor tainele fotbalului. Pe plan local sunt aproximativ 10 cluburi care pregătesc în urma unor antrenamente, tinerele talente. Pentru a ajunge la o performanță scontată, juniorii au nevoie de susținere și implicit participarea la competiții bine organizate care au ca scop descoperirea celor mai talentați fotbaliști.

„Călărași Cup” a desfășurat la finalul anului trecut un turneu pilot la care au participat mai multe cluburi de pe plan local dar și din județele învecinate. Întrecerile s-au desfășurat pe parcursul a trei zile în sala Polivalentă și s-au întrecut categorii de vârstă 2014-2015.

Competiția a avut succes și asta pentru că pe plan local nu sunt organizate mai des astfel de întreceri care sunt esențiale pentru performanțele juniorilor.

„Călărași Cup – powered by Ecoaqua” va aduna la start, anul acesta, două categorii de vârstă 2012 și 2015. Categoriile 2012 se vor întrece în perioada 21-22 aprilie iar 2015 în perioada 22-23 aprilie. Întrecerile vor avea loc pe cele două stadioane amplasate în incinta Complexului Sportiv Dunărea. În cazul în care condițiile meteo nu vor fi favorabile, competiția se va muta în sala Polivelentă Ion C. Neagu„ din Călărași.

Obiectivele acestui proiect sunt:

Creșterea performanței sportive la nivel local la categoriile de juniori.

Promovarea fotbalului în Municipiul Călărași prin creșterea atractivității.

Descoperirea tinerelor talente fotbalistice de pe plan local.

Dezvoltarea numărului de practicanți ai sportului Rege prin implicarea copiilor într-o competiție organizată pe plan local.

Partener oficial: Direcția Județeană de Tineret și Sport (DJTS) Călărași.

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite