Eduard Grama, Ecoaqua: Vom verifica spălătoriile auto din Călărași

Directorul general al Ecoaqua SA, Eduard Grama, a declarat că în momentul de față pierderile din rețeaua de apă sunt de aproximativ 50% din volumul de apă pompată.

Un prim pas pe care conducerea Ecoaqua îl va face pentru a reduce aceste pierderi este de a verifica consumatorii mari din muncipiu dar și din județ. Sunt vizate în mod special spălătoriile auto din Călărași.

„În perioada imediat următoare vom verifica marii consumatori de apă din municipiul și județul Călărași, și aici mă refer la spălătoriile auto din municipiu și voi fi neiertător cu cei care nu au consumul care reflectă realitatea din apometru, vom merge cu echipele de intervenție și vom face verificări amănunțite, dacă există acele by-passuri.

Sper să nu existe pentru că vorbim astfel de o cauză penală, vom merge către agenții economici mari și mă refer la cei care activează pe Varianta Nord, dar și către Modelu, deci vom intensifica controalele pe consumatorii mari.”, a anunțat Eduard Grama.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide