Emil Dumitru: Ne-am întâlnit cu Ludovic Orban la Călărași pe tema finanțării investițiilor locale

Săptămâna trecută, președintele PNL, Ludovic Orban s-a aflat într-o vizită la Călărași unde s-a întâlnit cu primarii liberali cu care a discutat despre finanțarea investițiilor locale din fonduri guvernamentale dar și despre proiectele ce pot fi finanțate din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Pe de altă parte, vizita lui Orban poate fi interpretată și ca un mesaj de susținere pentru președintele interimar al PNL Călărași, Emil Dumitru.

„A fost o vizită în care am simțit nevoia să facem niște consultări cu primarii pentru că noi ne-am angajat în campania electorală că vom dezvolta Călărașiul și că vom avea suficiente fonduri disponibile la nivel guvernamental să finanțăm investițiile locale și aici mă refer la investițiile în infrastructura de drumuri, apă canal, gaze, dispensare, școli, grădinițe, lucruri esențiale dacă vrem să nu mai existe o migrare a tineretului din mediul rural, trebuie să le asigurăm condiții.

Trebuie să discutăm despre cum ne vom putea pregăti pentru a accesa cât mai multe fonduri pe PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență) pentru că e pe principiul primul venit primul servit. Cine își face acum documentația tehnică, studiile de fezabilitate cu siguranță va avea șanse să acceseze fondurile europene, altfel nu putem să stăm doar în ce a alocat Consiliul Județean.”, a declarat deputatul Emil Dumitru.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide