Expoziție de icoane, ouă încondeiate și ornamente de Paște, realizate de copii, la Oltenița

Duminică, 9 mai, a avut loc la Biserica “Sfântul Nicolae” din Oltenița vernisajul Expozitiei de icoane, ouă încondeiate și ornamente de Paști, intitulată ”Lumină din Lumina Învierii”, ediția a XVI – a, proiect organizat de către Protopopiatul „Sfântul Ierarh Antim Ivireanu” Oltenița  în parteneriat cu Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași”, cu sprijinul Consiliului Județean Călărași la inițiativa domnului Consilier Județean Răzvan Meseșeanu.

La această expoziție au participat cu lucrari aproximativ 160 de copii din Municipiul Oltenița și împrejurimi cu icoane pe sticlă, icoane pe lemn, icoane pe carton, ouă încondeiate și aranjamente de Paști.

Felicităm organizatorul proiectului, Pr. Protopop Dr. Necula Marian, pentru cultivarea și promovarea tradițiilor pascale în rândul copiilor, și vă invităm să vizitați expoziția care va fi deschisă publicului zilnic, între orele 09.00-16.00, în sala de sedințe a Protopopiatului„Sfântul Ierarh Antim Ivireanu”Oltenița, până la data de 30 mai, când va avea loc premierea.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide