vineri, decembrie 8, 2023
AcasăACTUALITATEFemeie din Mănăstirea, forțată de vecin să întrețină raporturi sexuale

Femeie din Mănăstirea, forțată de vecin să întrețină raporturi sexuale

- Advertisement -

În data de 10 noiembrie 2023, în jurul orei 23:03, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ulmeni au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie de 46 de ani, cu privire la faptul că mama sa ar fi fost victima unei agresiuni.

În urma cercetărilor, a reieșit faptul că la data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 13:30, un bărbat de 56 de ani, din comuna Mănăstirea, care era vecin și cunoștință apropiată cu persoana vătămată, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi intrat în curtea locuinței femeii de 69 de ani și ar fi constrâns-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale cu el.

În urma probatoriului administrat, la data de 12 noiembrie a.c., față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind ulterior preluate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

În data de 13 noiembrie a.c., față de bărbatul de 69 de ani a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violul.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite