Ferește-te de aceste 3 greșeli la ruletă

Cu greu putem identifica un joc mai palpitant și mai intens decât ruleta și pe bună dreptate. Unde mai vezi atât de multe pariuri plasate într-un timp atât de scurt, atât de multe strategii ce pot fi implementate și o ruletă care îți oferă mereu un spectacol vizual greu de imitat?

Nicăieri și tocmai de aceea ruleta este unul dintre jocurile care poate să te atragă foarte repede în cursa pentru câștiguri. Iar în această cursă, mulți jucători încep să facă greșeli. Aceste greșeli îi costă atât bani, cât și frustrări, dar nu ar trebui să fie așa pentru nimeni.

Astăzi discutăm despre trei dintre cele mai comune greșeli pe care le poți face la jocul de ruletă. Mai mult decât atât, îți vom spune și ce trebuie să faci pentru a nu repeta aceste greșeli. Citește în continuare!

Joci doar la ruleta americană

Când ești înregistrat la un casino online ai acces la foarte multe jocuri și produse de gambling pe care le poți alege oricând pentru sesiunile tale de joc. Aici intră și colecțiile și varietatea de rulete unde cea americană este printre cele mai populare. Singura care este mai populară este cea europeană.

Și pentru că nu sunt singurele, este foarte posibil ca unii jucători să fie prinși în a juca un singur tip de ruletă deoarece au descoperit fie anumite avantaje, fie stilul de joc de la o anumită ruletă îi ajută să se bucure mai mult de joc.

Dar nimic din toate aceste lucruri nu ar trebui să se întâmple la ruletă americană. Sub nicio formă nu ar trebui să fii printre jucătorii care rămân blocați jucând de foarte multe ori la ruleta americană deoarece este una dintre cele mai dezavantajoase tipuri de ruletă pentru modul în care a fost construită.

Ține cont de faptul că ruleta americană se diferențiază printr-o caracteristică foarte importantă de cea europeană. Are 38 de buzunare cu numere, în timp ce ruleta europeană are 37. Poate părea un detaliu minor pentru un jucător începător care se află la prima lui sesiune de joc, dar dacă încerci să câștigi pe termen lung, nu este cea mai bună decizie.

Pentru a face și lucrurile mai clare, șansele de câștig scad enorm de mult doar procentual doar pentru că ruleta americană are un buzunar în plus. Acea diferență de procent se simte cu atât mai mult pe termen lung, ceea ce face jocul de ruletă americană să fie mult mai dezavantajos pentru orice tip de jucător.

Folosești un sistem

Există un număr de greșeli pe care le poți comite atunci când te joci la ruletă și probabil cele mai comune dintre ele au legătură cu strategia. Este foarte important să ai o strategie bine pusă la punct, dar trebuie să ai grijă ca nu cumva să crezi că folosești o strategie bună și totuși în realitate această strategie să fie foarte ineficientă. Multe dintre aceste strategii proaste sunt bazate pe superstiții sau emoții. De exemplu, să pariezi mereu pe numere mari pentru că aduc noroc. Această strategie nu este niciodată eficientă deoarece are un motiv absurd.

O strategie care ar putea să meargă este cea bazată pe sistemul Martingale în care trebuie să crești mereu miza cu fiecare pariu pierdut. De exemplu, dacă la primul pariu ai avut o miză de 2 RON și acela a fost un pariu pierdut, următorul pariu pe care va trebui să îl faci este 4 RON, apoi 8, 16, 32 și seria trebuie să continue suficient de mult pentru ca în cele din urmă să ai un pariu câștigător care va recupera și toate pierderile precedente, dar te va amplasa și într-o poziție de profit. Acesta este un sistem care nu garantează că vei fi un jucător câștigător, dar care te ajută suficient de mult să te bazezi pe o strategie care are șanse mai mari să fie câștigătoare decât o simplă rundă de joc.

Nu folosești bonusurile primite online

O altă greșeală pe care o poți face atunci când te joci la ruletă sau în cazino este să nu profiți de bonusurile oferite speciale pentru acele jocuri deoarece vei avea de pierdut. Unele bonusuri pot fi atât de avantajoase încât îți oferă oportunitatea de a efectua zeci de runde sau mize. Alte bonusuri pot fi de jetoane aurii, iar bonusurile dedicate pentru jocurile de cazino sunt de cele mai multe ori în bani cash, iar câteva mii de lei bonus nu strică nimănui.

Concluzie

Cât de cool sunt toate aceste sfaturi și cât de bună a devenit capacitatea de a paria corect la ruletă? Nu uita că niciodată nu ar trebui să joci la ruleta americană și că deși este un joc de noroc popular, nu este chiar cel cu randamentul cel mai mare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide