Florin Tămășan și Cătălin Dumitru (CS Fortus), campioni naționali la Sibiu

În perioada 4-6 octombrie a.c., la Sibiu s-au desfășurat Campionatele Naționale de juniori și masters la culturism și fitness. Clubul Sportiv Fortus Călărași a fost prezent la acest eveniment cu 4 sportivi, câștigând două titluri de campion național și o medalie de argint.

Culturistul Florin Tămășanu (foto) a cucerit titlul de campion național și medalia de aur la categoria Men’s Physique +178 cm Juniori Mari, în timp ce Cătălin Dumitru a câștigat titlul de campion național și medalia de aur la categoria Culturism +70 kg Juniori Mici.

Damian Fusea, categoria Classic Physique Juniori Open, a cucerit medalia de argint iar Ștefan Nan, categoria Men’s Physique +178 cm Juniori Mici a ocupat locul IV.

În urmă rezultatului foarte bun și a formei de excepție, Florin Tămășanu a fost selecționat în lotul de culturism ce va reprezenta România la Campionatele Mondiale ce se vor desfășura la Budapesta în perioada 22-24 noiembrie 2019.

„Rezultatele obținute în acest an ne țin în continuare în topul fruntaș al culturismului românesc, dându-ne speranțe pentru anul viitor. Mulțumesc încă o dată sportivilor pentru rezultatele obținute care vin în urmă unei pregătiri exemplare și a unui efort deosebit.”, a declarat Nelu Bașfalion, președintele CS Fortus Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide