Fotbal / Începe returul, încep emoţiile

Sorin Anghel. După turul campionatului în Seria C2, Dunărea Călăraşi s-a clasat pe locul întâi în clasament şi astfel s-a stabilit ca în această primăvară echipa să atace promovarea în Liga a 2-a. Au fost aduşi opt jucători noi despre care antrenorul Ion Răuţă afirmă că sunt capabili să ajute clubul să revină în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Perioada de pregătire s-a încheiat, iar de astăzi se reia campionatul. Dunărea a făcut o mişcare inteligentă şi a reuşit să-şi mute meciurile de pe teren propriu sâmbăta. Astfel, adversarii nu vor mai putea spiona echipa de pe Borcea şi nici nu vor mai putea juca în funcţie de rezultatele formaţiei călărăşene. Astfel, elevii lui Ion Răuţă vor putea fi văzuţi la lucru de către microbiştii călărăşeni abia mâine, cu începere de la ora 15:00, atunci când pe Stadionul Ion Comşa din incinta Complexului Sportiv Tineretului se va desfăşura partida cu Viitorul Domneşti, „lanterna roşie” a Seriei C2. Jocul va fi unul de antrenament din moment ce adversarul are în componenţă doar juniori care au trecut cândva pe la Sportul Studenţesc.

Emoţiile adevărate vor începe săptămâna viitoare, atunci când Dunărea va juca în deplasare, pe terenul celor de la CS Tunari, formaţie la care a evoluat în turul campionatului Alin Ilin, golgheterul Seriei C2. Călărăşenii vor avea două examene deosebit de dificile în această lună, ambele în deplasare. După jocul din Ilfov, va urma o pauză în program, cauzată de retragerea echipei secunde a Oţelului din campionat, timp în care Ion Răuţă va putea să pregătească aşa cum se cuvine deplasarea de la Tulcea.

Transferurile făcute în această iarnă, eforturile autorităţilor locale, dorinţa publicului de a vedea din nou Dunărea în Liga a 2-a şi culoarul bun din acest sezon fac cu gruparea „galben-albastră” să fie obligată să promoveze la finalul sezonului. Totul se va decide în primele şapte etape ale returului, atunci când sunt programate meciurile cele mai dificile.

În drumul său spre eşalonul secund, Călăraşiul o va avea alături pe Înainte Modelu, campioana judeţeană. Echipa antrenată de către Jose Valeriu Petrescu va juca mâine, în deplasare, cu Viitorul Axintele. Modelenii vor aborda partea a doua a campionatului cu un lot de 20 de jucători, dintre care 11 noi. Clubul condus cu măiestrie de către Victor Neagu a ajuns într-o nouă etapă şi nu-şi doreşte altceva decât să contribuie la dezvoltarea fotbalului călărăşean. Promovarea Dunării în Liga a 2-a ar fi şi în interesul celor de la Modelu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide