Fotbal / Momentul adevărului pentru Ionel Ganea

Sorin Anghel. Dunărea Călăraşi a trecut cu 10-1 de Callatis Mangalia la primul meci al lui Ionel Ganea pe banca tehnică a liderului din Seria C2. Deja, ăia de îl pupau pe Răuţă din toată poziţiile atunci când echipa nu juca nimic şi ne spuneau ce mare antrenor este în curtea clubului condus de către Costică Ștefan au început să-l vorbească de rău pe fost tehnician şi să îi ridice statuie Ganezului! Domnilor, mai uşor, că măcăne! Când am scris după meciul de la Tunari că echipa nu joacă nimic, m-aţi certat că nu ştiu ce vreau. Spectacol sau rezultate? Păi, tocmai asta era problema. Că Dunărea nu juca nici spectaculos, nici la rezultat! La partida de la Tulcea aţi dat vina pe climă şi pe relief şi m-aţi înjurat pe mine că mi-am permis să scriu că antrenorul este de vină din moment ce l-a folosit ca mijlocaş defensiv pe Filip, care e jucător de bandă.

La blatul cu Popeşti Leordeni s-a găsit un deştept de la galerie să spună ce mari schimbări tactice a făcut Răuţă şi nimeni din presă nu le-a observat. Hai sictir! Gata cu Răuţă! A plecat! Lăsaţi-l în pace! A fost şi nu mai este. Dacă i-aţi pupat nu doar mâna, ci şi dosul, cât a fost la Călăraşi, nu va mai apucaţi acum să-l înjuraţi! Am făcut-o eu destul şi m-am săturat. Până la urmă, conducerea clubului mi-a demonstrat că n-am scris de nebun şi până la urmă s-a dovedit că Dunărea nu poate ajunge cu Răuţă în Liga a 2-a.

Acum e rândul lui Ionel Ganea să arate ce ştie că antrenor. Nu se pot trage concluzii după un meci la care Mangalia s-a prezentat precum o echipă de judeţ. E bine că Dunărea Călăraşi a câştigat, e bine că jucătorii au moralul bun, dar hai să nu ne bucurăm mai mult decât este cazul. Fostul internaţional este un dur, aşa susţin jucătorii. Important este că îi ţine în priză. Să-i şi bată, dacă asta este preţul promovării. Tenea şi-a luat deja un „capac”. Dar măcar l-a bătut Ganea, nu vreun antrenor expirat!

Mâine, de la ora 18:00, Ganezu trebuie să ne arate cât de bun antrenor este. Viitorul Axintele se anunţă un adversar incomod, o echipă datorită căreia Dunărea se afla acum pe primul loc. Până la finalul campionatului mai sunt de jucat patru partide. Toate se vor juca la victorie. Dacă nu va obţine toate cele 12 puncte, toată lumea va avea de suferit. Inclusiv Ionel Ganea, cel care îşi joacă la Călăraşi ultima şansă ca antrenor. Interesul tuturor este că Dunărea să promoveze în Liga a 2-a, altfel se va alege praful de tot şi de toate.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide