Fuego împodobește bradul de Crăciun și la Călărași! Spectacol extraordinar pe 6 decembrie

202

Vine iarna și, desigur, în luna decembrie, Paul Surugiu Fuego pleacă la colindat prin țară, cu celebrele sale colinde. Astfel, va ajunge și în Călărași, alături de band-ul său, cu surprize, noutăți, cu emoții, veselie și bună dispoziție și cu cele mai apreciate cântece care l-au făcut celebru în perioada sărbătorilor.

Miercuri, 6 decembrie, ora 19:00 în Sala Barbu Știrbei – „Am suflet de Crăciun!” cu Fuego.

În stilul său caracteristic, Paul Surugiu propune publicului o serie întreagă de trăiri, surprize, momente pline de umor, dar și de amintire.

Două ore de concert live, cu premiere, dar și cu melodii cunoscute de public, toate în atmosfera sărbătorilor de
iarnă, prevestind venirea Crăciunului.

Publicul se va emoționa la teme despre părinți, despre reîntoarcerea acasă, dar și la colinde tradiționale, la sonorități aparte și orchestrații pe măsură.

Spectacolul are în prim plan bucuria care ne cuprinde pe toti atunci când se aproprie Crăciunul, fiind conștienți că ar fi o mare veselie în lume dacă ar fi Crăciun în fiecare zi!

Melodii precum „Vals de Crăciun”, „Colindă pentru părinți”, „Atâta-i colinda”, „La mulți ani, e noaptea de Crăciun”, „E vremea colindelor” sau celebra „Împodobește, mamă, bradul!” vor răsuna pe scena din Călărași, într-un concert bazat pe interpretare, pe suflet, pe recitări și versuri înalte și o întreagă stare de bine.

Nu ratați așadar, evenimentul iernii, alături de Paul Surugiu-Fuego și band-ul său!

„Vă aștept să ne bucurăm împreună de magia sărbătorii, de numeroasele emoții pe care le trăim!

Vreau să uitați și voi și noi, pentru două ore, de toate problemele lumii actuale și să intrăm în atmosfera magică a Crăciunului!

Vă aștept cu tot sufletul alături de noi, într-un Crăciun colindat, de Rai luminat! Am suflet de Crăciun și vă iubesc!” (Paul Surugiu-Fuego)

Preț bilet: 100 lei

Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație
Călărași și online de pe https://proticket.ro/…/paul-surugiu-fuego-am-suflet-de…/

Informații suplimentare la: tel. 0784 202 738 sau https://www.culturalcl.ro/index.php