Fundația Salvați Copiii România își dorește demararea unui proiect cu Spitalul Județean Călărași

Gabriela Alexandrescu, președintele executiv Salvați Copiii România a fost ieri oaspetele Consiliului Județean. Au fost vizitate Spitalul Județean de Urgență Călărași, secțiile neonatologie și pediatrie, Centrul SERA al DGASPC Călărași și Centrul SERA pentru copiii diagnosticați cu tulburare de spectru autist și sindrom Down.

Acțiunea este o inițiativă a Compartimentului Promovare Județ, care dorește îmbunătățirea condițiilor de viață pentru copiii din județ, reducerea mortalității infantile, facilitarea accesului la educație de calitate pentru toți copiii și protecția copiilor rămași singuri.

Gabriela Alexandrescu este doctor în sociologie, are studii în management, economie și drept umanitar internațional. A urmat cursul de specializare în drepturile copiilor la Universitatea din Ghent, Belgia.

Cu o experiență de peste 20 de ani, a coordonat de-a lungul timpului cercetări în domeniul drepturilor copiilor, a susținut cursuri și a derulat acțiuni de advocacy și lobby pentru îmbunătățirea implementării drepturilor copiilor și creșterea protecției acestora împotriva abuzului, neglijării și exploatării.

Salvați Copiii România, prin vocea Gabrielei Alexandrescu, și-a arătat disponibilitatea demarării unui proiect pentru Spitalul Județean Călărași, în anii anteriori unitatea spitalicească fiind în vizorul de dotări cu echipamente a fundației.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide