Futsal / Scor de maidan la Chiajna cu naţionala României

Sorin Anghel. Echipa de fotbal a Dunării Călăraşi a intrat într-o vacanţă forţată, motiv pentru care toate cadrele din club îşi vor canaliza atenţia asupra meciurilor de la futsal. Elevii lui Marius Pârciu sunt pe primul loc în Liga a II-a şi mai au de disputat încă şase partide din acest sezon. Şansele de a promova sunt foarte mari, însă până la îndeplinirea obiectivului mai este foarte mult de lucru.

Duminica trecută, călărăşenii au onorat invitaţia echipei naţionale de futsal şi au disputat un meci amical la Chiajna. Tricolorii s-au impus cu 23-6. Scorul este foarte aspru şi nu face altceva decât să ne demonstreze că jucătorii Dunării nu trebuie să stea cu nasul pe sus. E drept, au câştigat un pariu important cu cei de la echipa naţională. Şi-au propus să marcheze patru goluri şi au dat chiar şase. Dar au luat 23. E drept, pe fond de oboseală. Meciul s-a jucat la o zi după ce Dunărea a fost în teren la Chirnogi. Jocul de la Chiajna a trecut, a fost unul fără presiune, motiv pentru care nu e cazul să facem o tragedie din scorul de pe tabela de marcaj, mai ales că adversarul a fost echipa naţională de futsal.

Acum, Marius Pârciu trebuie să îşi mobilizeze jucătorii pentru turneul care va avea loc în perioada 6-7 aprilie la Gheorgheni, în judeţul Harghita. Deplasarea este una deosebit de dificilă nu doar din cauza distanţei foarte mari pe care echipa o va avea de parcurs. Harghiţenii au în spate un public foarte agresiv, iar echipa gazdă va face tot posibilul să-i ajute pe cei de la Odorheiu Secuiesc să nu iasă din luptă pentru promovare. În primul meci din turneul de la Gheorgheni, Dunărea Călăraşi va avea ca adversar pe Ceahlăul Piatra Neamţ, formaţie clasată pe locul al treilea în acest moment, dar fără nici o şansă la şefia clasamentului.

De altfel, călărăşenii chiar trebuie să le mulţumească moldovenilor pentru faptul că au reuşit să încurce Odorheiu Secuiesc în ultimul turneu din cadrul Ligii a II-a la futsal. Al doilea meci al elevilor lui Marius Pârciu va reprezenta o simplă formalitate. Adversarul se numeşte United Clinceni şi nu a reuşit să adune vreun punct în actualul sezon. De reţinut că ultimul turneu din cadrul acestui sezon va avea loc la Călăraşi în perioada 18-19 mai. Dacă vor reuşi să promoveze, jucătorii şi antrenorii au anunţat că vor face baie în Borcea.

Din păcate, bugetul alocat de către Consiliul Local pentru clubul Dunărea este prea mic pentru a spera că formaţia călărăşeană va putea face faţă rigorilor din prima ligă de futsal.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide