Georgiana Teodorescu, manager CJCC: Vom avea trei zile pline de muzică bună la Flori de Mai

Astăzi, 13 mai a.c., va începe cea de a XXXII-a ediție a Festivalului Național de Muzică Flori de Mai. După 2 ani de pauză, festivalul călărășean se reia cu o ediție grandioasă în care vor participa foarte multe nume mari ale muzicii românești. Marinela Voivozeanu, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean, instituție care a asigurat bugetul și Georgiana Teodorescu, manager al Centrului Județean Cultural, au anunțat că vor fi trei zile pline de muzică bună în sala Barbu Știrbei dar și pe platoului Sălii de Cultură.

„Am să povestesc puțin despre cele 3 zile de festival. Vom avea peste 220 de metri pătrați de ecrane montate în sală și afară pe care va putut fi vizionat întregul festival. În prima zi a concursului, vineri, 13 mai, va evolua pe scenă Nico, un recital, iar seara, după Gala Laureaților care va începe la ora 19:00, vom avea concerte cu Oana Radu și Delia.

Sâmbătă, 14 mai, este în ziua în care concurenții de la Flori de Mai vor face repetiții cu orchestra, pentru că în acest festival concurenții de la Flori de mai și concurenții de la grupa Floricele, vârsta 13-15 ani, vor fi acompaniați de orchestra maestrului dirijor Viorel Gavrilă. Sâmbătă, cum spuneam, vor face repetițiile pe sală, iar la scena de afară, începând cu ora 17:00 se va putea urmări o retrospectivă a Galei Laureaților din ultimii 3 ani de Flori de Mai – 2017, 2018 și 2019. După această retrospectivă avem invitați artiști: Maximilian, Lidia Buble și Carla’s Dreams.

Duminică, 15 mai începem festivalul cu categoria Flori de Mai în sală, la ora 15:00, în deschidere îl avem invitat pe Cătălin Crișan. Gala Laureaților, de asemenea, va fi tot afară începând cu ora 19:00. După Gală vom avea invitați artiști: DJ Project și Andra. Festivalul se va încheia cu un foc de artificii.

Doresc să-i mulțumesc președintelui Consiliului Județean Călărași și tuturor consilierilor județeni care au votat acest buget, au înțeles că după 2 ani de pandemie toți călărășenii așteaptă evenimente frumoase, grandioase. Drept pentru care, bugetul nostru pentru acest festival este în valoare de 1.160.000 de lei.”, a spus Georgiana Teodorescu.

Premiul cel mare al festivalului va fi în valoare de 20.000 lei

Buget Festival „Flori de Mai – 2022”: 1.160.000 lei

  • Artişti: 403.000 lei
  • Scenă, sunet, ecrane, personal tehnic: 327.250 lei
  • Juriu: 36.670 lei
  • Orchestră, orchestraţii, partituri: 73.228 lei
  • Cazare: 45.000 lei
  • Premii: 112.000 lei
  • Aranjamente florale, buchete de flori: 5.000 lei
  • Servicii şi materiale de promovare (afişe, bannere, meşe, grafică, diplome, spider, spot de promovare şi live stream): 50.806 lei
  • Toalete: 10.000 lei
  • Impozite, drepturi de autor: 85.000 lei

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide