Gică Mihali este noul antrenor al echipei Dunărea Călărași

Ieri, în sala de ședințe a Consiliului Județean, în prezența președintelui Vasile Iliuță, președintele Dunării Călărași, Aurel Stan, a semnat contractul cu noul antrenor al Dunării Călărași, Gică Mihali. Contractul se întinde pe o perioadă de 3 ani.

Gică Mihali a jucat pentru echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994. După retragerea din activitatea de jucător, a devenit antrenor. Printre cluburile pe care le-a pregătit sunt CSM Focșani și “U” Cluj.

„Prezentăm astăzi noul proiect și noul antrenor ale Dunării Călărași, am onoarea să îl prezint pe Gheorghe (Gică) Mihali, fotbalistul component al Generației de aur, cu care a participat la Campionatul Mondial din Statele Unite în 1994.

După cum știți, noi suntem în insolvență, vrem să restructurăm echipa, pentru că la momentul ăsta contractele care nu s-au dorit a fi reziliate din perioada participării în Liga 1 ne-au creat niște probleme și am fost obligați să intrăm în reorganizare, renegociem astăzi toate contractele existente la nivelul clubului și sper ca de la anul să revenim la normal.

Sper să continuăm activitatea de performanță sportivă la Călărași. Domnule Mihali, bine ați venit la Călărași!”, a declarat președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Obiectivul lui Mihali este de a readuce Dunărea în Liga 2 iar apoi să încerce să revină în Liga 1.

„Am jucat multe meciuri în viața mea dar acum parcă am emoții și după prezentarea pe care mi-a făcut-o domnul președinte. Este o mare provocare pentru mine să fiu aici astăzi.

Sunt aici pentru a încerca să formez o echipă bună, să cooptez în echipa pe care încerc să o fac și mulți jucători călărășeni de aici, pentru că mi se pare normal să ne axăm pe jucători călărășeni, chiar dacă vom aduce și 2-3 jucători din altă parte. Baza, nucleul jucătorilor ne-am dori să fie de aici.

Condiții avem pentru că este totuși Dunărea Călărași, nu este o echipă care acum a intrat în Liga 3, echipa asta a fost acum un an în Liga 1. S-a chinuit puțin dar acum trebuie să începem un alt drum. Condiții avem, avem teren de antrenament, condiții bune de cazare, problema este să încercăm să facem o echipă bună.”, a spus și noul antrenor al Dunării.

Vă cer puțină răbdare pentru că poate la început nu va fi așa cum vă așteptați dar o să facem tot ce depinde de mine și de stafful meu pentru a face o echipă bună aici la Călărași.”, a declarat Gică Mihali în conferința de prezentare.

Președintele Aurel Stan a spus că opțiunea de a-l alege pe Gică Mihali a avut la bază dorința de a pregăti tinerii fotbaliști din Călărași.

Advertisement

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide