vineri, decembrie 8, 2023
AcasăEVENIMENTGrădina Zoologică din Călărași organizează petrecere de Halloween... noaptea

Grădina Zoologică din Călărași organizează petrecere de Halloween… noaptea

- Advertisement -

În premieră pentru o Grădină Zoologică din România, Complexul de Agrement Zoo Călărași organizează, pe 31 octombrie, petrecerea de Haloween… NOAPTEA – „Boo at the Zoo”. Iată cum sună invitația Complexului Zoo Călărași

„Sunteți invitați să vizitați grădina Zoo noaptea. Și nu oricum, ci costumați! Aceasta este condiția pentru a putea intra gratuit! Cei mici trebuie să fie însoțiți de un adult, iar cei mari, dacă nu se vor costuma, să le aducă exemplarelor din colecția noastră dovleci și morcovi. Animalele sigur se vor bucura.

Să vă spunem și ce program am pregătit pentru voi!

La 19.00 anunțăm deschiderea evenimentului Boo at the Zoo!

20.00 va începe difuzarea filmului pentru copii pe pajiștea din fața padocului cu animale domestice (caprei, oi, porci). Ca o recomandare, puteți aduce la voi câte o pătură pe care să o puneti pe baloții de paie pe care noi i-am pregătit pentru a sta comod, într-o noapte așa faină la Zoo.

22.00 se va încheia vizita nocturnă.

Pe parcursul celor 3 ore cei mici se vor bucura de ateliere de creatie, pictură pe față gratuit și alte surprize din partea echipei noastre.

Totul a fost realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Călărași care întotdeauna îmbrățișează inițiativele noastre pentru comunitate.”

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite