Greva tractoriştilor

Sorin Anghel

Situaţie dificilă în cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Călăraşi. Bratu Caţaros, Niţă Miron şi Constantin Dobrin sunt internaţi la terapie intensivă. Cei trei magi ai fotbalului călărăşean au fost luaţi de către SMURD şi transportaţi la spital. Totul s-a întâmplat în momentul în care delegaţii echipelor din Liga Tractoriştilor au anunţat „la judeţ” că nu mai sunt de acord ca sâmbătă, în ajun de alegeri, să se bată mingea pe tăpşanele călărăşene.

Lovitura primită de către AJF Călăraşi este perfect meritată. Loviturile sub centură nu sunt permise, dar de data aceasta trebuie să ne ridicăm în picioare şi să aplaudăm. Formaţiile care ţin în viaţa forul condus anemic de către Bratu Caţaros au pus piciorul în prag şi au dat de pământ cu preşedintele. Caţaros este în corzi, cu dinţii sparţi şi plin de sânge. A primit un semnal serios că cele două mandate în care n-a desfăşurat nici un proiect pentru dezvoltarea fotbalului judeţean nu vor fi uitate chiar aşa de uşor de primarii şi finanţatorii unor echipe care cheltuie mai mulţi bani pe dări către AJF Călăraşi şi arbitri decât pe „salariile” jucătorilor.

Caţaros visa la prelungirea turului cu încă două runde, astfel încât pe la biroul său să mai treacă câte un delegat, antrenor sau jucător coleric. Evident, toate aceste personaje ale Ligii Tractoriştilor nu merg la Călăraşi cu mâna în buzunar, ci având la ei plocoane serioase, menite să-l facă pe marele conducător că e mai uşor să driblezi regulamentul decât să faci dreptate. Jos labele de pe fotbalul călărăşean! Caţaros trebuie scos în şuturi din sediul AJF Călăraşi. Clipele sale de glorie au apus de multă vreme.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide