Handbal | AHC Dunărea Călărași va începe de astăzi cantonamentul montan

Echipa de handbal Dunărea Călărași s-a reunit, pe 16 iulie, în vederea celui de-al cincilea sezon de primă ligă. Pe 22 iulie, handbaliștii călărășeni pleacă în cantonamentul montan ce se va desfășura la Cheile Grădiștei.

Antrenorul Adrian Petrea a oferit detalii privind pregătirea noului sezon:

„Am început pregătirea pentru abordarea noului sezon competițional, în data de 16 iulie, pe plan local, dată la care au fost prezenți 11 jucători, ceilalți urmând să se alăture treptat lotului.

Joi au sosit la antrenamentele echipei Ante Grbavac și Radojkovic Mihajlo, jucători învoiți motivat, iar cei trei componenți ai naționalei de tineret, Vlad Rusu, Dragoş Hanțaru şi Ionuț Broască, se vor alătura lotului după terminarea Campionatului European de Tineret, asemenea și cazul lui Nosrati Shahoo, care participă cu naționala Iranului la Campionatul Asiei.

Din punct de vedere fizic, în urma testărilor făcute, toți jucătorii s-au prezentat într-o formă bună, în parametri ceruți, concluzionand că au respectat programul de pregătire pentru vacanță, și nu pot decât să-i felicit, și să-mi dea încredere despre perceperea lor a performanței.

Urmează ca din data de 22 iulie până în data de 31 iulie să efectuăm stagiul montan, unde de pregătirea fizică a echipei se va ocupa Dragoș Luscan, iar de partea tehnico-tactică, eu împreună cu Rică Pârâianu.

Luna august este destinată antrenamentelor în Sala Polivalentă și în sala de forță dar și meciurilor de verificare în compania echipelor pe care vi le-am transmis. Așteptăm cu încredere începerea noului sezon și totodată așteptăm ca prin evoluțiile noastre să păstrăm și să atragem alături de noi publicul, care întotdeuna a fost și este o parte importantă a acestei echipe.”

Meciuri amicale AHC Dunărea Călărași

Două meciuri pe 3-4 august, la Călărași, în compania echipei CSM Focşani 2007
Pe 10 august, la Constanța, cu HC Dobrogea Sud Constanța
Pe 12 august cu CSM Bacău Handbal – ACS Elite Sport, la Călărași
Între 17-19 august Turneu Internațional de la București, cu participarea echipelor Dinamo București Handbal Club (campioana Romaniei), St. Raphael (Franța), AHC Dunărea Călărași 2014 și AHC Potaissa Turda (deținătoarea ChallengeCup).

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide