În perioada 8-10 noiembrie se va desfășura Festivalul Național de Teatru „Ștefan Bănică”

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași organizează în perioada 8 – 10 noiembrie 2018, Festivalul Național de Teatru ”ȘTEFAN BĂNICĂ” – ediția a XVI-a.

Pe scena ”Barbu Știrbei” vor evolua trupe de teatru din Panciu, Constanța, Lugoj și trupele proprii ale Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași – ”Aurel Elefterescu” și ”Trepte”.

Trebuie spus faptul că ultima ediție a acestui festival, cea cu numărul XV a avut loc în anul 2010, pentru ca un an mai târziu, în 2011, evenimentul teatral ce trebuia să se desfășoare la Călărași a fost inclus în Calendarul de Proiecte și Programe al CJCC, dar nu se cunosc  motivele pentru care s-a renunțat la organizarea lui, în anii următori renunțându-se definitiv la acest proiect.

Anul acesta, la propunerea  managerului CJCC, Mihaela Petrovici și cu sprijinul necondiționat al președintelui Consiliului Județean, Vasile Iliuță și al consilierilor județeni, festivalul a fost readus în calendarul cultural al județului, tocmai pentru ca iubitorii de cultură să se bucure  din plin de acest eveniment.

Așadar, întreg colectivul  Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită să participați timp de trei zile la un maraton teatral ce se va desfășura pe scena Sălii ”Barbu Știrbei”.

Pe tot parcursul festivalului de teatru, intrarea este liberă!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide