vineri, decembrie 8, 2023
AcasăACTUALITATEÎn urma unui accident în Călărași, și șoferul vinovat și victima au...

În urma unui accident în Călărași, și șoferul vinovat și victima au ajuns în arest

- Advertisement -

În data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 13:12, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați de către un tânăr de 22 de ani, cu privire la producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că șoferul unui autoturism nu ar fi acordat prioritate de trecere unui scuter, care era condus de tânărul de 22 de ani, moment în care tânărul ar fi frânat pentru a evita impactul, căzând ulterior pe partea carosabilă, suferind vătămări corporale.

Conducătorul autoturismului ar fi plecat de la fața locului, iar victima a fost transportată la spital, unde a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În urma activităților investigative efectuate, conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui tânăr de 19 ani.

Totodată, în urma verificărilor în bazele de date, a reieșit faptul că tânărul de 22 ani nu era posesor de permis de conducere, iar scuterul electric pe care îl conducea nu era înregistrat în vederea circulației pe drumurile publice.

Asupra acestuia a fost extinsă urmărirea penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea in circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În continuare a fost dispusă urmărirea penală față de șoferul autoturismului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de părăsirea locului accidentului, iar față de tânărul de 22 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite