Incendiu Complex Albatros Podul 4, cauze probabile

Astăzi, în jurul orei 24, pompierii călărășeni au fost alarmați de producerea unui incendiu în cadrul Complexului Albatros – Podul 4 situat pe malul Borcei, la ieșire din Călărași. Complexul este unul frecventat de călărășeni dar și de străinii care ajung în zonă, în special italieni veniți la vânătoare. 

S-a intervenit cu 5 autospeciale de stingere și alte echipaje venite în sprijin – SMURD, Ambulanță, Poliția. Incendiul s-a manifestat foarte violent la două clădiri P+1. Una dintre clădiri a fost distrusă în totalitate, iar a doua în proporție de 50%. 40 de pompieri s-au luptat cu flăcările pe parcursul întregii nopți, operațiunea de stingere finalizându-se în jurul orei 5.00.

Nu s-au înregistrat victime.

Pompierii iau în calcul două cauze probabile pentru declanșarea incendiului – un scurt circuit la rețeaua electrică sau defecțiuni la coșul de fum al centralei. Cercetările vor continua pe parcursul zilelor următoare pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor incendiului. 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide