Începând de astăzi va fi disponibil un nou centru de vaccinare în municipiul Călărași

Primăria Municipiului Călăraşi a amenajat un nou centru de vaccinare la sala de sport a Şcolii Tudor Vladimirescu (fosta şcoală 11) care va deveni de luni, 15 februarie, funcţional.

Centrul care cuprinde două cabinete medicale, zonă de triaj, zonă post-vaccinare şi spaţiu de prim ajutor se adresează persoanelor care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale.

Imunizarea se va  realiza cu vaccinul AstraZeneca (persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani) iar procesul de vaccinare care se va desfăşura de luni până duminică în intervalul orar 08.00-20.00 va fi asigurat de 2 medici, 4 asistenţi şi 2 registratori medicale, pe fiecare tură.

Accesul în centrul de vacinare se va face doar de pe strada Zăvoiului direct la sala de sport. Pentru a preîntâmpina intersectarea cu elevii aflaţi la cursuri, vă rugăm să nu utilizaţi celelalte intrări care permit accesul în unitatea şcolară.

Primul centru de vaccinare amenajat de Primăria Municipiului Călăraşi, situat pe strada Speranţei nr. 4 (sediul ENEL) a devenit funcţional din 20 ianuarie.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide