Inspectorul general școlar, Roxana Pațurcă, prezent la deschiderea anului școlar la Borcea

Mircea Brândusă. Festivitatea de deschidere a anului școlar 2023 – 2024 la Școala Gimnazială din Borcea a fost un moment de mare emotie, unde, alături de elevi, părinți și profesori, au spus prezent primarul comunei, Aniel Theodor Nedelcu Pațurcă, Inspector General Școlar, Roxana Natalia Pațurcă, autorități locale și un sobor de preoți.

Aceștia și-au exprimat dorința de performanță, necesitatea continuării parcursului ascendent al educației călărăsene și, nu în ultimul rând, s-au iterat gânduri de speranță într-un parcurs educațional valorizant al elevilor, școlarilor și a copiilor de la grădiniță.

Primarul Aniel Theodor Nedelcu Pațurcă le-a transmis celor prezenți următoarele:

„Dragi elevi, stimaţi profesori şi părinţi, şcoala, un loc în care se construieşte viitorul, vă aşteaptă! Începutul fiecărui an şcolar reprezintă o bucurie şi o provocare pentru fiecare dintre noi în ceea ce priveşte competiţia şi munca, cunoaşterea şi disciplina, încrederea şi speranţa.

Ne dorim ca şi în acest an şcolar partene­r­iat­ul şcoală-fam­i­lie-co­mu­ni­tate locală să funcţioneze pen­tru a vă spri­ji­ni în lun­gul drum al formării. Fiecare zi este importantă, dar cea mai frumoasă este ziua de astăzi de deschidere de an școlar. Cu toţii să ne bucurăm de ea! Vă doresc un an școlar cu succes deplin!”

Inspector școlar general al ISJ Călărași, Roxana Natalia Pațurcă:

„Dragi elevi, dragi părinți, bunici, stimate cadre didactice, bine ați venit la început de an școlar! Îmi exprim speranța că vom avea cu toții un an bun în care să ridicăm nivelul învățământului călărășean. Totodată, am convingerea că anul acesta, atât prin efortul nostru, cât și cu sprijinul pe care îl primim permanent de la instituțiile centrale și din teritoriu, școala călărășeană va deveni ceea ce ne dorim cu toții, un mediu sigur, un loc în care copii noștri să vină și să își dea tot interesul la învățătură.

Dragi elevi, vă dorim, atât eu, cât și cadrele didactice care vă vor îndruma în acest an, să aveți parte de experiențe școlare captivante alături de colegii și profesorii voștri și să obțineți rezultate pe măsură! Dragi părinți și bunici, vă mulțumesc încă odată pentru încrederea pe care o arătați corpului profesoral din Călărași.

Am evoluat mult în ultimi ani și doresc să știți că, atunci când vă știm alături de noi, simțim că putem continua cu și mai mare dăruire! Stimați profesori, nu uitați că sunteți și veți rămâne întotdeauna modele și surse de inspirație pentru copiii pe care îi vedeți astăzi nerăbdători să înceapă școala! Cu toții, școală și familie, ne asumăm împreună o responsabilitate uriașă, formarea acestor elevi care vă privesc cu admirație și respect! Mult succes tuturor în noul an școlar!”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide