luni, iulie 22, 2024
AcasăCOMUNITATEIntroducerea rețelei de gaz, prioritatea primarului Costel Boitan pentru acest nou mandat

Introducerea rețelei de gaz, prioritatea primarului Costel Boitan pentru acest nou mandat

- Advertisement -

Mircea Brândușă. Costel Boitan a bifat 69,74% din voturile locuitorilor la finele alegerilor locale din 9 iunie, procent care îi permite să continue ca primar al comunei Valea Argovei încă un mandat, cel de al patrulea.

839 de locuitori au votat ca Costel Boitan, susținut de PSD, să ocupe funcția de primar pentru încă patru ani. De altfel, în Consiliul Local al comunei Valea Argovei, PSD va avea 8 consilieri, doi de la AUR și un singur consilier PRO România.

Din cei 1.249 de cetățeni prezenți la acest scrutin, 839 au votat Costel Boitan, ceea ce spune foarte mult, oamenii fiind mulțumiți de activitatea domniei sale din timpul celor 3 mandate anterioare.

În urma cu 12 ani, Costel Boitan prelua primăria Valea Argovei cu imense datorii și niciun proiect, fie în derulare, fie ca și documentație tehnică. În acești ani a reușit să implementeze o serie de proiecte care au modernizat comuna Valea Argovei.

„Mulțumesc cetățenilor că au ales continuitatea, nu în special a mea ci pentru finalizarea proiectelor începute! Mai precis, modernizarea infrastructurii stradale prin asfaltarea a 10 km de străzi în satele Vlădiceasca și Valea Argovei.

Am turnat primul strat, cel de uzură și aștept încrezător etapa a doua când vom finaliza acest important proiect derulat prin Programul Anghel Saligny. Tot prin PNRR vom demara un proiect care are ca obiectiv înființare rețea canalizare și construire stație de epurare în satul Siliștea. Am îmbunătățit actul educațional prin lucrări de reabilitare, modernizare și dotare a școlii.

Am realizat un sistem de iluminat stradal prin tehnologie led, aducând un plus de siguranță pe timp de noapte. Rețeaua de apă funcționează la standarde moderne, există volum și presiunea necesară printr-un sistem de pompare eficient.

Modernizăm baza sportivă din Siliștea și după mult timp am reînființat echipa de fotbal a comunei, cândva o redută greu de doborât în fotbalul județean. Pentru a oferi locuitorilor spații verzi atrăgătoare și relaxante am reabilitat și dotat cu mobilier stradal aceste locuri.

Pentru următorii ani din acest mandat mi-am propus să introduc aducțiunea cu gaze naturale, un proiect important pentru dezvoltarea durabilă a comunității. În rest îmi doresc sănătate pentru mine și tot ce este bine pentru locuitorii comunei.”, ne-a declarat primarul Costel Boitan.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite